Μισθώσεις / Επαγγελματικές / Κατοικιών

Μισθώσεις / Επαγγελματικές / Κατοικιών (27)

04 Φεβρουαρίου 2020 Γράφτηκε από Κατηγορία Μισθώσεις / Επαγγελματικές / Κατοικιών

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ………………

ΑΓΩΓΗ (επί απρόοπτης μεταβολής συνθηκών ΑΚ 388.Επικουρικά κατ` ΑΚ 288-Μισθωτική διαδικασία)

του ………..,

ΚΑΤΑ

του ………,

 του ………… 

 

          Με το από ………. έγγραφο ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης που  καταρτίστηκε μεταξύ εμού και της ανωτέρω 1ης εναγομένης στην ……….., μίσθωσα απ` αυτή ένα ισόγεια κατάστημα επιφανείας 53 τ.μ στην πόλη της ………… στην διασταύρωση των οδών ……………. προκειμένου να το χρησιμοποιήσω ως ………. Η μίσθωση συμφωνήθηκε για 5 έτη αρχόμενης από 1-1-2007 μέχρι 31-12-2011 με συμφωνηθέν μηνιαίο μίσθωμα το ποσό των 1.000€ πλέον τέλος χαρτοσήμου 3,6%, αναπροσαρμοζόμενο κάθε έτος σε ποσοστό 100% του ετήσιου τιμαρίθμου κόστους ζωής για τους προηγούμενους 12 μήνες, επι του αμέσως προηγούμενου μισθώματος. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ακίνητο είχα νοικιάσει αρχικώς το 1993 με το από ……………. ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης επαγγελματικής στέγης από τους …………….. και εκμεταλλευόμουν έκτοτε αυτό ανελλιπώς ως ………………… με διαδοχικές παρατάσεις και ανανεώσεις αυτού μέχρι τον ανωτέρω χρόνο.

          Με το από 4-5-2011 ιδιωτικό συμφωνητικό ανανέωσης μίσθωσης επίσης με την ανωτέρω στην …………….., συμφωνήθηκε ανανέωση της μίσθωσης μέχρι την 31-12-2016, ενώ το μηνιαίο μίσθωμα ορίστηκε από 1-1-2012 στο ποσό των 1.300€ πλέον χαρτοσήμου, αναπροσαρμοζόμενο κάθε χρόνο σε ποσοστό 4% επι του αμέσως προηγουμένου μισθώματος.

          Με το από 18-3-2011 έγγραφο ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης που καταρτίστηκε στην …………. μεταξύ εμού και της 2ης εναγομένης, νοίκιασα απ` αυτή το ακριβώς όμορο από δυτικά, εν σχέσει με το πρώτο ανωτέρω ακίνητο, ισόγειο κατάστημα της με πρόσοψη στον πεζόδρομο …………., επιφάνειας 41 τ.μ για διάρκεια 12 ετών, ήτοι μέχρι 18/3/2023 προκειμένου επίσης να το χρησιμοποιήσω ως ………… συνενώνοντας αυτό με το ανωτέρω συνεχόμενο. Το μίσθωμα συμφωνήθηκε στα 700€/μήνα, πλέον τέλους χαρτοσήμου 3,6%

          Για τον ίδιο λόγο και σκοπό, με το από 1/3/2011 έγγραφο ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης που καταρτίστηκε μεταξύ εμού και του ………. στην ………, νοίκιασα απ` αυτόν το ακριβώς όμορο από δυτικά εν σχέσει με το αμέσως προηγούμενο ακίνητο της 2ης εναγομένης, ισόγειο κατάστημα με πρόσοψη επίσης στον πεζόδρομο …………… επιφάνειας 38 τ.μ για διάρκεια 12 ετών ήτοι μέχρι 28/2/2023, το δε μίσθωμα συμφωνήθηκε στα 483€/μήνα, πλέον τέλους χαρτοσήμου 3,6%, αναπροσαρμοζόμενου κατά 5% με το πέρας του πρώτου χρόνου.

          Με τις ανωτέρω συμβάσεις μισθώσεων, σκοπός μου ήταν να συνενώσω την χρήση των συνεχόμενων και όμορων ακινήτων για την δημιουργία και εκμετάλλευση …………… με αναβαθμισμένες υπηρεσίες προσφοράς αγαθών και εστίασης απευθυνόμενες σε ευρύτερο αριθμό πελατών καθ` όλη την διάρκεια της ημέρας. Αυτές θα περιελάμβαναν την παροχή ……………. από κατάλογο και καθ` όλη την διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε να καλύπτονται οι σχετικές ανάγκες περισσοτέρων πελατών αριθμητικά με όσο το δυνατό μεγαλύτερη γκάμα προσφερομένων υπηρεσιών και προιόντων. Σημειώνεται ότι μέχρι τότε, εκμεταλλευόμουν το ακίνητο της 1ης μόνο ως ………. χωρίς δηλ. την δυνατότητα παροχής και προϊόντων και υπηρεσιών …………. κλπ.

09 Απριλίου 2017 Γράφτηκε από Κατηγορία Μισθώσεις / Επαγγελματικές / Κατοικιών

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ +++

ΑΓΩΓΗ-ΜΙΣΘΩΤΙΚΗ (απόδοσης μισθίου-καταβολής μισθωμάτων)

Του Ν.Π.Δ.Δ με την επωνυμία «Ιερός Ναού Αγίου ++», που εδρεύει στην ++ και εκπροσωπείται νόμιμα   

ΚΑΤΑ

Της ομορρύθμου εταιρείας με την επωνυμία «++» και τον διακριτικό τίτλο «++», που εδρεύει στην ++ και εκπροσωπείται νόμιμα

 

Καρδίτσα ++/++/++

Δυνάμει της από ++ έγγραφης συμβάσεως εμπορικής μισθώσεως, που καταρτίστηκε στην ++ μεταξύ εμού (δια του νομίμου εκπροσώπου μου, Προέδρου του εκκλησιαστικού συμβουλίου αυτού, Αρχιμανδρίτου ++), ως εκμισθωτού και της ομόρρυθμης εταιρίας (δια του νομίμου εκπροσώπου της τότε, ++) με την επωνυμία «++» ως μισθώτριας, η οποία με την από ++ τροποποίηση και κωδικοποίηση του καταστατικού της, που καταχωρήθηκε νόμιμα στα βιβλία εταιριών του Πρωτοδικείου ++ με αρ. ++, τροποποίησε τον διακριτικό τίτλο της από «++» σε «++» και η οποία εν συνεχεία, μετά από επιτρεπόμενη μεταβολή στα πρόσωπα των εταίρων και δη μετά απο αποχώρηση του ομορρύθμου εταίρου ++ λόγω συνταξιοδότησής του και μεταβίβασης του μεριδίου του– εταιρικού  κεφαλαίου του στον ++   και στην ++, έτσι ώστε ο πρώτος να συμμετέχει ως ομόρρυθμος εταίρος αυτής σε ποσοστό 90% και η δεύτερη σε ποσοστό 10%, ταυτόχρονα προέβη και σε αλλαγή της επωνυμίας της ΟΕ από «++» στην ανωτέρω «++» και με τον διακριτικό τίτλο «++», σύμφωνα με τις από ++ και από ++ τροποποιήσεις και κωδικοποιήσεις του καταστατικού της Ο.Ε. που δημοσιεύτηκαν και κατεχωρήθηκαν στα αρμόδια βιβλία εταιρειών του Πρωτοδικείου ++με αρ. ++ την ++ και αρ. ++ την ++ αντίστοιχα, που εδρεύει στην ++ και εκπροσωπείται νόμιμα (οπότε και δεν επήλθε αλλαγή της ταυτότητας και της νομικής προσωπικότητας της ΟΕ. ΑΠ 897/2000 ΕΕμπΔ 2000,506, Ν. Ρόκας: Το δίκαιο των προσωπικών εταιριών, τ. 1, σελ. 374-376 όπου και νομολογία), εκμίσθωσα σ` αυτή, κατόπιν προηγηθείσας πλειοδοτικής δημοπρασίας στην οποία αναδείχθηκε πλειοδότης (αρ. πρακτικού ++ πρακτικό πλειοδοτικής δημοπρασίας και αρ. πράξης ++ Εκκλησιαστικού Συμβουλίου), μετά σχετικής από ++ διακηρύξεως (αρ. πράξης ++ και ++ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου) περί των προϋποθέσεων και όρων της μισθώσεως, κατά τα ειδικότερα σ` αυτές αναφερόμενα και σύμφωνα και με την με αρ. ++ κανονιστική διάταξη της Ιεράς Συνόδου, που απετέλεσαν όρους της συμφωνίας-συμφωνητικού μίσθωσης και αποδέχθηκε με τον ανωτέρω συμφωνητικό η μισθώτρια, ένα ακάλυπτο οικόπεδο ιδιοκτησίας μου, έναντι του Ιερού Ναού ++, στην ++, επί της συμβολής των οδών ++, εκτάσεως ++ τ.μ., προκειμένου να το χρησιμοποιήσει επαγγελματικά-εμπορικά ως υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

11 Νοεμβρίου 2015 Γράφτηκε από Κατηγορία Μισθώσεις / Επαγγελματικές / Κατοικιών

Αριθμός 108/2015

(Γεν.Ειδ. ++ )

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΣΘΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αποτελούμενο από τη Δικαστή Μαρία Βασδέκη, Πρωτόδικη, την οποία όρισε η Πρόεδρος Πρωτοδικών και από τη γραμματέα, Θεοδώρα Τεταγιώτη.

Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριο του, την 1-10-2014, για να δικάσει την παρακάτω υπόθεση:

Του ενάγοντος: ++ του ++, κατοίκου ++, ο οποίος παραστάθηκε μετά του πληρεξουσίου δικηγόρου, Ανδρέα Βρόντου.

Των εναγόμενων: 1) Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου ++, με την επωνυμία «++», που εδρεύει στον Δήμο ++, νομίμως εκπροσωπούμενης, και 2) Δήμου ++, που εδρεύει ++, νομίμως εκπροσωπούμενου, οι οποίοι παραστάθηκαν δια της πληρεξουσίου δικηγόρου του Δικηγορικού Συλλόγου ++

Ο ενάγων ζητεί να γίνει δεκτή η από ++ αγωγή του, που κατατέθηκε στη γραμματεία του Δικαστηρίου τούτου με αριθμ. εκθ.καταθ. ++ και προσδιορίστηκε δικάσιμος η ++, κατά την οποία αναβλήθηκε η συζήτηση της υπόθεσης για την αναφερόμενη στην αρχή της παρούσας.

Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των διαδίκων ζήτησαν να γίνουν δεκτά όσα αναφέρονται στα πρακτικά και στις έγγραφες προτάσεις που κατέθεσαν.

11 Νοεμβρίου 2015 Γράφτηκε από Κατηγορία Μισθώσεις / Επαγγελματικές / Κατοικιών

Αριθμός 107/2015

(Γεν.Ειδ. 300/2013)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΙΣΘΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αποτελούμενο από τη Δικαστή Μαρία Βασδέκη, Πρωτοδίκη, την οποία όρισε η Πρόεδρος Πρωτοδικών και από τη γραμματέα, Θεοδώρα Τεταγιώτη.

Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριο του, την ++ για να δικάσει την παρακάτω υπόθεση:

Του ενάγοντος: ++, κατοίκου ++, ο οποίος παραστάθηκε μετά του πληρεξουσίου δικηγόρου, Ανδρέα Βρόντου.

Του εναγόμενου: Δήμου ++, που εδρεύει ++, νομίμως εκπροσωπούμενου, ο οποίος υπεισήλθε στην θέση του συγχωνευθέντος, λόγω συνένωσης, Δήμου ++, που παραστάθηκε δια της πληρεξουσίου δικηγόρου του Δικηγορικού Συλλόγου ++

Ο ενάγων ζητεί να γίνει δεκτή η από ++ αγωγή του, που κατατέθηκε στη γραμματεία του Δικαστηρίου τούτου με αριθμ. εκθ.καταθ. ++ και προσδιορίστηκε δικάσιμος η ++, κατά την οποία αναβλήθηκε η συζήτηση της υπόθεσης για την αναφερόμενη στην αρχή της παρούσας.

Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των διαδίκων ζήτησαν να γίνουν δεκτά όσα αναφέρονται στα πρακτικά και στις έγγραφες προτάσεις που κατέθεσαν.

31 Ιουλίου 2015 Γράφτηκε από Κατηγορία Μισθώσεις / Επαγγελματικές / Κατοικιών

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΟΧΛΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΚΛΗΣΗ-ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ

Κ+++

ΚΑΤΑ

1) +++

2) +++

 

Καρδίτσα 17/7/2015

 

Γνωρίζετε ότι είστε μισθωτές του ακινήτου οροφοδιαμερίσματος μου 3ου ορόφου, επιφάνειας 105,00τ.μ επι πολυκατοικίας επι της οδού +++ με του ανήκοντες σ` αυτό βοηθητικούς χώρους στάθμευσης αυτοκινήτου Π3 και με στοιχεία 3 αποθήκης υπογείου, το οποίο χρησιμοποιείτε και σήμερα ως κατοικία.

Και ενώ έπρεπε να μου προκαταβάλετε το μίσθωμα κάθε μηνός εκ 300€, εν τούτοις και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις και διαμαρτυρίες μου, από αποκλειστική υπαιτιότητά σας και από δυστροπία δεν μου έχετε καταβάλει τα μισθώματα για τους μήνες από Μάιο 2014 έως και Δεκέμβριο 2014, ήτοι 300€ Χ 8= 2.400€ καθώς και τα μισθώματα των μηνών Απριλίου, Μαίου και Ιουλίου 2015, ήτοι 3Χ 300€= 900€ (ενώ αντίθετα μου καταβάλατε τα μισθώματα των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου και Ιουνίου  2015), καταστάντες έτσι υπερήμεροι και επανειλημμένως δύστροποι περί της καταβολής των.

Για τους ανωτέρω λόγους με την παρούσα, καταγγέλλω (597ΑΚ) την ανωτέρω σύμβαση μίσθωσης, τα έξοδα της οποίας ανέρχονται σε 4,80€ ειδική επικολληθείσα εισφορά και 60€ αμοιβή δικαστικού επιμελητή μετά πορείας και ΦΠΑ και σας καλώ, επερχομένης της λύσης της μίσθωσης μετά από ένα μήνα από την κοινοποίηση της παρούσης, να μου αποδώσετε αυτό και επιπλέον να μου καταβάλετε τα ποσά των καθυστερούμενων ανωτέρω μισθωμάτων καθώς και αυτό του μηνός Αυγούστου 2015, δηλ. συνολικά το ποσό των 2.400+900+300€= 3.600€ εντόκως νομίμως από την 1η εκάστου μηνός, διαφορετικά σας δηλώνω ότι θα ασκήσω εναντίον σας κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ενώπιον των αστικών και ποινικών δικαστηρίων, ιδία για την έξωσή σας και απόδοση του μισθίου, την καταβολή των οφειλομένων, την αποζημίωσή μου για την πρόωρη λύση κλπ. Δεκτικό καταβολής διορίζω τον δικηγόρο του πρωτοδικείου Καρδίτσας Ανδρέα Απ. Βρόντο, κάτοικο Καρδίτσας, Πλαστήρα 12, 1ος όροφος, τηλ. 24410-41255.

08 Μαρτίου 2015 Γράφτηκε από Κατηγορία Μισθώσεις / Επαγγελματικές / Κατοικιών

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

+

ΚΑΤΑ

1)++++

2)Α++++

 

Καρδίτσα 16/2/2015

 

          Όπως σας είναι γνωστό, με το από 18/6/2012 ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης κατοικίας που καταρτίστηκε μεταξύ εμού και του πρώτου από εσάς στους +++ +, μου εκμισθώσατε ως κύρια κατοικία για την στέγαση εμού και της οικογένειάς μου, αποτελούμενης από την σύζυγό μου και τα δυό ανήλικα τέκνα μου++ τα 158τ.μ από μία ισόγεια κατοικία συνολικής έκτασης 200τ.μ, ήτοι εκτός από τα δύο βορινά δωμάτια, όπως αναφέρεται στο συμφωνητικό, κείμενη στους +++, επι οικοπέδου 4 στρεμμάτων. Η διάρκειά της ορίστηκε διετής, αρχόμενη από 1/7/12 και λήγουσα την 1/7/2014, έναντι μηνιαίου μισθώματος 300€ αναπροσαρμοζόμενο κατά τα ειδικώτερον αναφερόμενα στο ανωτέρω συμφωνητικό. Στην κατοικία αυτή και μετά τη λήξη του συμβατικού ανωτέρω χρόνου, εξακολουθώ να διαβιώ με την οικογένειά μου μέχρι και σήμερα, συνεπεία αναγκαστικής παράτασής της με βάση το νόμο, καθόσον η διάρκειά της ορίζεται τριετής και σας καταβάλλω ανελλιπώς το συμφωνηθέν μίσθωμα χωρίς καμία καθυστέρηση.

03 Οκτωβρίου 2014 Γράφτηκε από Κατηγορία Μισθώσεις / Επαγγελματικές / Κατοικιών

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

...................

Εν συνεχεία των ανωτέρω προτάσεών μου, αρνούμενος και αποκρούων κάθε ενάντιο ισχυρισμό, πρόταση και ένσταση των αντιδίκων, των οποίων την απόρριψη αιτούμαι, επάγομαι και τα εξής:

          Στις αμφοτεροβαρείς συμβάσεις, όπως η προκείμενη, κρίσιμος για την δωσιδικία της δικαιοπραξίας, δεν είναι ο τόπος εκπλήρωσης της σύμβασης εν γένει, αλλά ο τόπος εκπλήρωσης της παροχής του εκάστοτε υποχρέου. Αυτός καθορίζεται από το ουσιαστικό δίκαιο, δηλ. κατά κανόνα από την βούληση των δικαιοπρακτούντων, επικουρικά από τις περιστάσεις και τέλος από το νόμο (ΑΚ 320-322). Αν η παροχή είναι χρηματική καταβάλλεται στην κατοικία του δανειστή κατά το χρόνο καταβολής (ΑΚ 321). (για όλα τα ανωτέρω βλ. σε Κεραμέας/Κονδύλης/Νίκας, τ. Ι, υπο 33.5, Γεωργ-Σταθ. 320-322.19, ΕφΛαρ 287/2002 ΝΟΜΟΣ, ΕφΘες 754/1991 ΝΟΜΟΣ)

Αποδείχθηκε ότι αποδέχθηκα στο +++ όπου και διατηρώ την κατοικία μου αστική και επαγγελματική, την πρόταση των αντιδίκων για σύναψη την επίδικης σύμβασης και συμφώνησα με αυτά να μου καταβάλλουν τα συμφωνημένα μισθώματα σε τραπεζικό μου λογαριασμό στην ΑΤΕ +++. Κατά συνέπεια, ανεξάρτητα από το γεγονός αν επί τηλεφωνικής συμβάσεως τόπος κατάρτισής της θεωρείται ο τόπος στον οποίο εκδηλώθηκε η δήλωση για την αποδοχή εκείνου που έλαβε την πρόταση (Έτσι Βαθρακοκοίλης, ΕρμΚΠολΔ άρθρ. 33 αριθ. 32) ή ο τόπος, όπου περιήλθε στον προτείνοντα η αποδοχή της πρότασης, κατ` άρθρο 192 ΑΚ (Έτσι, ΕφΑθ 2222/1994 ΕλλΔνη 36. 1590, Νίκας, σε ΕρμΚΠολΔ Κεραμέα/Κονδύλη/Νίκα άρθρ. 33 αριθ. 4), στην προκείμενη υπόθεση καθιδρύεται η τοπική αρμοδιότητα του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, λόγω του ότι ο τόπος εκπλήρωσης της επίδικης παροχής ήταν ο ++++, αφού ρητά κατέθεσε η μάρτυράς μου, χωρίς άλλη ανταπόδειξη, ότι τα χρήματα θα κατέβαλλαν τα εναγόμενα σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό μου στην ΑΤΕ ++(βλ. ανωτέρω νομολογία, αλλά και ΕφΘεσ 2727/1999 Αρμ ΝΓ 1744, ΕφΘεσ 2253/ 1994 Αρμ ΜΗ 204, ΕφΘεσ 754/1991 Αρμ ΜΣΤ 367, Κρουσταλάκης, σε ΕλλΔνη 34. 469 επ.). Συνεπώς η ένσταση της κατά τόπο αναρμοδιότητας, δέον και αιτούμαι να απορριφθεί.

07 Σεπτεμβρίου 2014 Γράφτηκε από Κατηγορία Μισθώσεις / Επαγγελματικές / Κατοικιών

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ - ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

          Στην Καρδίτσα σήμερα              οι κάτωθι υπογεγραμμένοι: α)+++,κάτοικος Καρδίτσας και β):+++,συνομολογήσαμε και συναποδεχθήκαμε τα κάτωθι:

 

          Ο πρώτος των συμβαλλομένων είναι ιδιοκτήτης,νομέας,κάτοχος και εκμεταλλευτής της εν Καρδίτση λειτουργούσης επιχειρήσεως - αντιπροσωπείας αυτ/των ++++,οργανωμένης σε κάθετη μονάδα εμπορίου-πωλήσεως και σε συνεργείου-σέρβις των αυτ/των της εταιρείας.Η λειτουργία της επιχείρησης αυτής (και για τα δύο τμήματά της,ή και για όσα ήθελε προκύψουν εις το μέλλον)καθορίζεται με βάση την εμπορική του συνεργασία με την ανωτέρω εταιρεία αυτ/των,ως επισήμου τοπικού αντιπροσώπου των οχημάτων της εταιρείας και τεχνικής υποστήριξης αυτών,οι όροι της οποίας,όσον αφορά την επιχείρηση του συνεργείου και την λειτουργία του, αποτελούν μέρος και τμήμα και της παρούσας συμφωνίας.

          Δια του παρόντος συμφωνείται αφενός η εκμίσθωση της επιχείρησης συνεργείου επισκευής στον μισθωτή ως συνόλου πραγμάτων,δικαιωμάτων και σχέσεων και ταυτόχρονα τα μέρη συμφωνούν   την εμπορική συνεργασία μεταξύ των δια της εγκαταστάσεως του μισθωτού ως επισήμου εργολάβου-επισκευαστή του συνεργείου οχημάτων +++ για το Νομό Καρδίτσας,παρέχοντος την επιχειρηματική του δραστηριότητα,που ταυτόχρονα αποτελεί και το αντικείμενο του προσοδοφόρου αντικειμένου που του εκμισθώνεται,υπό την στέγη της επιχειρηματικής δράσης της ανωτέρω εταιρείας και υπο την φίρμα,επωνυμία της,φήμη της και πρακτική της στις συναλλαγές,όπως όλα τούτα διαμορφώνονται απο τη δράση του επισήμου αντιπροσώπου στο Ν.Καρδίτσας της αναφερθείσας αυτοκινητοβιομηχανίας,έχοντος(του μισθωτού-εργολάβου του συνεργείου) τα προνόμια και υποχρεώσεις που απορρεέουν απο την ένταξή της επιχείρησης συνεργείου που τούτος πλέον ,λόγω της μίσθωσης,θα κατέχει και θα λειτουργεί,στο επίσημο δίκτυο συνεργείων αυτ/των της ανωτέρω εταιρείας στην Ελλάδα κατά τους παρακάτω,πλήρως αποδεκτούς όρους και συμφωνίες:

30 Δεκεμβρίου 2013 Γράφτηκε από Κατηγορία Μισθώσεις / Επαγγελματικές / Κατοικιών

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΓΩΓΗ

+++

ΚΑΤΑ

++

Καρδίτσα ++

 

          Διατηρώ επί της οδού ++στην Καρδίτσα κατάστημα ενοικιάσεως βιντεοκασσετών, δίσκων βίντεο ψηφιακής εγγραφής (DVD), ψηφιακών δίσκων ηλεκτρονικών παιχνιδιών playstation κλπ , που λειτουργεί με τον διακριτικό τίτλο “++”.

          Την ++ κατήρτισα με την εναγομένη στο κατάστημά μου σύμβαση μίσθωσης κινητού πράγματος ορισμένου χρόνου και συγκεκριμένα εκμίσθωσα στην εναγόμενη, με βάση την συμφωνία μας, πέντε δίσκους βίντεο ψηφιακής εγγραφής (DVD), ( τα οποία εφεξής και για συντομία θα ονομάζονται «τίτλοι») με τίτλο-θέματα  «++" που συμφωνήσαμε να τα επιστρέψει σε ένα τριήμερο, ήτοι μέχρι την  ++, ενώ συμφωνήθηκε ως μίσθωμα για κάθε τίτλο το ποσό των δύο ευρώ (2 €) το τριήμερο, καταβλητέο την ++, ότε και θα έληγε η μίσθωση ορισμένου χρόνου και θα μου απέδιδε τα μίσθια.

          Αλλά αν και παρήλθε η ανωτέρω ημερομηνία, καίτοι η μίσθωση αυτή έληξε αυτοδικαίως δια της παρόδου του ως άνω ορισμένου χρόνου αυτής, η εναγόμενη δεν μου απέδωσε τα μίσθια, αλλά εξακολούθησε και εξακολουθεί μέχρι σήμερα (++),να παρακρατεί τούτα παράνομα, παρά το ότι δεν επήλθε σιωπηρή αναμίσθωση, αφού εναντιώθηκα στην υπ` αυτής χρήση και την όχλησα επανειλημμένως για την απόδοση των μισθίων.

          Επειδή η εναγόμενη, όχι μόνο δεν απέδωσε τα μίσθια την ανωτέρω ημερομηνία ,αλλά και δεν μου κατέβαλλε την ++ το συμφωνημένο μίσθωμα εξ ευρώ 2 για κάθε τίτλο για το διάστημα από++ έως ++ και μου οφείλει τούτο, ήτοι (2 € Χ 5 τίτλοι=) 10 € νομιμοτόκως από +++ (δήλη ημέρα) μέχρι την πλήρη εξόφληση.

27 Δεκεμβρίου 2013 Γράφτηκε από Κατηγορία Μισθώσεις / Επαγγελματικές / Κατοικιών

ΕΝΩΠΙΟΝ  ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ (ασφαλιστικών μέτρων περί προσωρινής ρύθμισης)

++++   

ΚΑΤΑ

+++

Καρδίτσα ++++

 

          Δυνάμει της υπ` αριθμ` +++ αποφάσεως  του ++ της καθ` ης που επικυρώθηκε με την υπ` αριθμ` ++ απόφαση της Νομαρχίας,ορίστηκαν οι όροι για την διεξαγωγή δημοπρασίας προς εκμίσθωση απο αυτήν 102 στρεμμάτων καλλιεργήσιμης γής στο συνοικισμό +++της Κοινότητάς ++.

          Στην δημοπρασία αυτή,που έλαβε χώρα,μετά απο αναβολή της,την ++,ανεδείχθην τελευταίος πλειοδότης με προσφορά ++/στρέμμα,όπως εμφαίνεται στα οικεία πρακτικά της δημοπρασίας που επικυρώθηκαν με την υπ` αριθμ` ++ απόφαση του ++ και ελέγχθηκαν με την υπ` αριθμ` +++απόφαση της Νομαρχίας Καρδίτσας.

          Τις επόμενες μετά την δημοπρασία,ημέρες,η καθ` ης μου παρέδωσε το ως άνω ακίνητο το οποίο κατέχω και μέχρι σήμερα ασκώ  δε επ` αυτού όλες τις πράξεις και ενέργειες που αρμόζουν στον προορισμό του και στα δικαιώματά μου ως μισθωτού του δεδομένου ότι έχω προβεί σε ισοπέδωσή του, τακτοποίηση του εδάφους απο τις μάζες χωμάτων και εν γένει σε ενέργειες που θα το καταστήσουν καλλιεργήσιμο απο τον Φεβρουάριο του ++για την καλλιεργητική περίοδο ++ που ακολουθεί,δαπανώντας το ποσό των +++

 

Copyright Βρόντος Ανδρέας © 2013