Κυριότητα / Νομή / Ακίνητα

Κυριότητα / Νομή / Ακίνητα (56)

01 Ιανουαρίου 2015 Γράφτηκε από Κατηγορία Κυριότητα / Νομή / Ακίνητα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ++++

ΑΓΩΓΗ (τακτική εκ του γειτονικού δικαίου 1003,1004 ΑΚ,1108ΑΚ κλπ)

++++

ΚΑΤΑ

++++

 Καρδίτσα 31/12/2014

           Είμαι ιδιοκτήτης, νομέας και κάτοχος ενός ακινήτου οικοπέδου μετά της επ` αυτού ισογείου οικίας, κείμενου εντός του οικισμού του χωριού ++ς, εκτάσεως, μετά από ακριβή καταμέτρηση, 433,68τ.μ, συνορεύον γύρωθεν ως εξής, σύμφωνα με το από Οκτωβρίου 2014 τοπογραφικό διάγραμμα του τοπογράφου μηχανικού Καρδίτσας, Δ. +++, που επισυνάπτω παρά πόδας της παρούσης και στο οποίο αναφέρομαι ως εν ενιαίο και αδιαίρετο όλον μετ` αυτής, ήτοι:Δ-ΒΔ και επι πλευράς Α-Λ1-Κ1-Ι1-Θ1-Η1-Ζ1 με ιδιοκτησία +++, Ν-ΝΔ επι τεθλασμένης γραμμής Ζ1-Ε1-Δ1-Γ1-Β1-Α1, με ιδιοκτησία +++, και επίσης επι τεθλασμένης γραμμής Α1-Ω-Ψ-Χ-Φ-Υ-Τ-Σ-Ρ, με ιδιοκτησία +++, Ν-ΝΑ και Ανατολικά επι τεθλασμένης γραμμής Ρ-Π-Ο-Ξ-Ν-Μ με δημοτική οδό και Β-ΒΑ επι τεθλασμένης γραμμής Μ-Λ-Κ-Ι-Θ-Η-Ζ και Ε-Δ-Γ-Β-Α, αλλά και ΝΑ επι γραμμής ΕΖ, με ιδιοκτησία-ακίνητο του αντιδίκου, όπως τούτα τα όρια αποτυπώνονται στο ανωτέρω διάγραμμα.

          Το ακίνητο αυτό απέκτησα λόγω γονικής παροχής και δωρεάς, δυνάμει του με αρ. +++1990 συμβολαίου της συμβ/φου Δ. Νεβρόπολης +++, που μεταγράφηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα αυθημερόν σε τ. 30 και αρ. 17 των βιβλίων μεταγραφών του υποθ/κείου++, έκτοτε δε ασκούσα διανοία κυρίου αλλά και ασκώ επ` αυτού κάθε πράξη νομής και κατοχής που αρμόζει σε κύριο, καθόσον προέβην σε επισκευή και αναστήλωση της παλαιάς κεραμοσκεπούς οικίας δύο δωματίων στο ΒΔ τμήμα αυτού, που χρησιμοποιούσα για την παραθέριση εμού και της οικογενείας μου, ενώ στο υπόλοιπο ακάλυπτο μέρος αυτού, καλλιεργώ κήπο και οπωροφόρα δένδρα και επιπλέον, καθαρίζω αυτό, το περιφράσσω και το συντηρώ, το αποτυπώνω σε σχεδιαγράμματα, πληρώνω τα βάρη και τέλη που αναλογούν και εν γένει προβαίνω σε όλες τις πράξεις που προσιδιάζουν σε κύριο, χωρίς ποτέ να αμφισβητηθώ από οποιονδήποτε τρίτο.  

28 Νοεμβρίου 2014 Γράφτηκε από Κατηγορία Κυριότητα / Νομή / Ακίνητα

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Ανδρέα Απ. Βρόντου                                             

Δικηγόρου Παρ` Αρείω Πάγω                                       

Πλαστήρα 12 Καρδίτσα                                                          

2441-0-41255                                                                         

6972422002                                                                            

EmailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http: vrodosandreas.gr                                        

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ +++

ΘΕΜΑ: ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΕΠΙ ΤΕΘΕΝΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ

 

ΥΠΟΘΕΣΗ: ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ++++

 Σεβασμιότατε:

 

          Επί των τεθέντων παρ` Υμίν νομικών ζητημάτων σχετιζόμενων με το με αρ. ++++/18-5-1968 συμβόλαιο δωρεάς επικαρπίας ακινήτου του συμβ/φου ++++++, που μεταγράφηκε στα βιβλία μεταγραφών του Υποθ/κείου+++την 23/5/1968 σε +++++, η άποψή μας είναι η εξής:

                                                 Α

          Με σύμβαση που καταρτίστηκε εγγράφως με το ανωτέρω συμβόλαιο, μεταξύ του  Ι. Ν ++++, νομίμως εκπροσωπουμένου και του νομικού πρόσωπου της++, ο πρώτος εδώρησε στην δεύτερη το δικαίωμα επικαρπίας επι ακινήτου του και συγκεκριμένα επι ενός οικοπέδου «…μετά των επ` αυτού υπαρχόντων κτισμάτων χρησιμοποιηθέντων ως διδακτηρίου του ++++…εκτάσεως μέτρων τετραγωνικών…2.370 περίπου οριζομένου γύρωθεν  ενιαίως ανατολικώς με οδόν ++++.» 

          Προκύπτει επίσης από το ίδιο συμβόλαιο ότι η ανωτέρω δωρεά έγινε «προς τον σκοπό ιδρύσεως και λειτουργίας επ` αυτού Οικοτροφείου Θηλέων…».

06 Αυγούστου 2014 Γράφτηκε από Κατηγορία Κυριότητα / Νομή / Ακίνητα

Προς τον κ. Γραμματέα του Πρωτοδικείου Καρδίτσας

ΔΗΛΩΣΗ διορισμού Τεχνικού Συμβούλου κατ` 392ΚπολΔ

Του Π+++++, κατοίκου +++++Καρδίτσας

 

Με την με αρ. ++++/2013 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καρδίτσας, διατάχθηκε η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα εν αυτή και κατά το διατακτικό της ορισθέντα θέματα απόδειξης της από +++ αγωγής μου με αρ. κατ. +++ κατά της εναγομένης αντιδίκου μου +++ , κατοίκου +++ Καρδίτσας, διορίστηκε δε αρχικώς εκ του καταλόγου των πραγματογνωμόνων του δικαστηρίου τούτου ως πραγματογνώμων η τοπογράφος μηχανικός ++++.

          Με την με αρ. +++ απόφαση του ιδίου δικαστηρίου κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, αντικαταστάθηκε η ανωτέρω , μετά από αίτησή της, από τον τοπογράφο μηχανικό Καρδίτσας, ομοίως περιλαμβανόμενο στους ανωτέρω καταλόγους, +++ που ορκίστηκε ενώπιον της κ. Δικαστού που εξέδωσε την ανωτέρω απόφαση, συνταχθείσης προς τούτο της με αρ. +++ εκθέσεως.

          Επειδή μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ανωτέρω πραγματογνώμονα , δεν έχει εισέτι συζητηθεί η υπόθεση, αλλά και ούτε έχει υποβληθεί πραγματογνωμοσύνη,

          Επειδή ως διάδικος-ενάγων δικαιούμαι και έχω έννομο συμφέρον να διορίσω τεχνικό σύμβουλο κατά νόμω και σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚπολΔ (391,392ΚπολΔ)

          Για τους ανωτέρω λόγους και με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων μου

          ΔΗΛΩΝΩ ότι διορίζω ως τεχνικό σύμβουλο τον++

04 Αυγούστου 2014 Γράφτηκε από Κατηγορία Κυριότητα / Νομή / Ακίνητα

Αριθμός  2807/2014

                TOΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Συγκροτήθηκε από την Ειρηνοδίκη Γκόλφω Ζωγράφου, την οποία όρισε η Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης του Ειρηνοδικείου Αθηνών, με την παρουσία της Γραμματέως Όλγας Μπεχράκη.

Συνεδρίασε δημόσια στο ακροατήριο του στις 17/3/2014 για να δικάσει την υπόθεση μεταξύ :

Της αιτούσας : Της Τραπεζικής Εταιρείας Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία "BMWAUSTRIABANKGmbH", που εδρεύει στο Σάλτζμπουργκ της Αυστρίας και εκπροσωπείται νόμιμα, με υποκατάστημα στην Ελλάδα με την επωνυμία "BMWAUSTRIABANKGmbH-AthensBranch(Υποκατάστημα Αθηνών), το οποίο εδρεύει στη Γλυφάδα Αττικής, η οποία παραστάθηκε δια της πληρεξουσίου της δικηγόρου Αικατερίνης Κούρτη.

Του καθού η αίτηση : +++++, κατοίκου ++++ Καρδίτσας, ο οποίος παραστάθηκε δια του πληρεξουσίου του δικηγόρου Ανδρέα Βρόντου.

Η αιτούσα με την από ++++ αίτηση, διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων, που κατατέθηκε με αύξοντα αριθμό 3973/19-3-2014, ζήτησε όσα αναφέρονται σ'αυτή.

Για τη ζήτηση της αίτησης ορίσθηκε δικάσιμος η 22/10/203, οπότε αναβλήθηκε για τη σημερινή, κατά την οποία εκφωνήθηκε η υπόθεση από το οικείο έκθεμα και κατά τη σειρά εγγραφής της σ'αυτό, το Δικαστήριο, αφού :

                              Άκουσε όσα περιέχονται στα πρακτικά

                                         Μελέτησε τη δικογραφία

                                    Σκέφθηκε σύμφωνα με το Νόμο

09 Φεβρουαρίου 2014 Γράφτηκε από Κατηγορία Κυριότητα / Νομή / Ακίνητα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ & ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ

 

Οι κάτωθι συμβαλλόμενοι α) Β+++, κάτοικος Καρδίτσας οδός +++, κάτοχος του υπ’ αριθ. +++ Δ.Α. Ταυτότητας του ΤΑ Καρδίτσας με ΑΦΜ 0++ της ΔΥΟ Καρδίτσας και β) +++ και της +++, κάτοικος Καρδίτσας, οδός +++  αριθμός 2, κάτοχος του υπ’ αριθ. +++++ Δ.Α. Ταυτότητας του ΤΑ Καρδίτσας με ΑΦΜ ++++ της Δ.Ο.Υ Καρδίτσας, συμφωνούμε και συναποδεχόμαστε τα εξής:

Ο πρώτος των συμβαλλομένων, αναγνωρίζω ότι οφείλω στον δεύτερο το ποσό των εκατόν πενήντα χιλιάδων Ευρώ (150.000€), το οποίο υπόσχομαι και υποχρεούμαι να καταβάλλω άτοκα την 31/12/2016. Τα συμβαλλόμενη μέρη δηλώνουμε ότι επιθυμούμε και συμφωνούμε την ανωτέρω οφειλή του πρώτου, ανεξάρτητη από την αιτία  

Καρδίτσα ++

         

 

                         ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ

 

 ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

(Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων)

 ΑΙΤΗΣΗ

(Εγγραφής Προσημειώσεως Υποθήκης)

Δ++++


ΚΑΤΑ

Β+++

 

Καρδίτσα 1+++

28 Δεκεμβρίου 2013 Γράφτηκε από Κατηγορία Κυριότητα / Νομή / Ακίνητα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ(κοινόχρηστη πηγή και ύδωρ,νομή,δουλεία,κυριότητα,χρήση,προστασία αυτών με ασφαλιστικά)

+++

ΚΑΤΑ

+++

Καρδίτσα ++

         

          Επί της συζητουμένης σήμερον αιτήσεως (αρ.κατ.++) της αντιδίκου εναντίον του δικαιοπαρόχου μας κληρονομουμένου ++,του οποίου την δίκη εμείς ως κληρονόμοι νόμιμοι συνεχίζουμε την οποία αρνούμασθε και αποκρούουμε,ως αόριστεη απαράδεκτεη,νόμω και ουσία αβάσιμη,επαγόμεθα τα κάτωθι:

Ενσταση αοριστίας: Για τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων,πέραν των άλλων,ο νόμος απαιτεί,διαζευτικώς,τη συνδρομή,δύο ουσιαστικών προυποθέσεων,ήτοι τη συνδρομή επείγουσας περίπτωσηςή επικειμένου κινδύνου(ενδ.ΑΠ 422/1970,ΝοΒ 18/1197).Επομένως στην αίτηση πρέπει να γίνεται αναφορά των πραγματικών περιστατικών που πιθανολογούν τη συνδρομή του επικειμένου κινδύνου ή της επείγουσας περίπτωσης,άλλως απορρίπτεται αυτή ως αόριστη.(ΜΠΑ 12407/85 Δ16,725).Ετσι για την προυπόθεση της επείγουσας περίπτωσης πρέπει ν` αναφέρονται τα πραγματικά περιστατικά απο τα οποία να πιθανολογείται :α)ότι με την πάροδο χρόνου πρόκειται να επέλθει βλάβη στην υλική φύση του αντικειμένου ή του δικαιούχου και β)το είδος της βλάβης και τη φύση αυτής.(Απ 129/1973,ΝοΒ 21/889,130/71,ΝοΒ 19,619,ΜΠΑ 6205/69 ΝοΒ 18,180 κλπ),ενώ για το ορισμένο της επίκλησης του επικειμένου κινδύνου,τα πραγματικά περιστατικά απο τα οποία να πιθανολογείται ότι  θα επέλθει ματαίωση του ασφαλιστέου δικαιώματος,οπότε πρέπει τούτος ν` αποτραπεί δια της λήψεως μέτρων,για να καταστεί εφικτή ,μετά την περάτωση της διαγνωστικής δίκης,η πραγμάτωση της εκτέλεσης κατά του καθ` ου οφειλέτη,προκειμένου και στις δύο περιπτώσεις το Δικαστήριο,αφού πρόκειται για ουσιαστικές προυποθέσεις,να ερευνήσει την αλήθεια των περιστατικών αυτών,που συνθέτουν τις προυποθέσεις  αυτές και αν δεν αποδειχθεί η αλήθεια τους,ν` απορρίψει την αίτηση ως ουσία αβάσιμη.

28 Δεκεμβρίου 2013 Γράφτηκε από Κατηγορία Κυριότητα / Νομή / Ακίνητα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ(Εξάλειψης προσημείωσης υποθήκης)

++++

ΚΑΤΑ

Της ανώνυμης Τραπεζικής εταιρείας που εδρεύει στην Αθήνα με την επωνυμία «++++ ,νομίμως εκπροσωπουμένης +++

Καρδίτσα +++

 

          Δυνάμει της υπ’ αριθ. +++ αποφάσεως ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καρδίτσας ενεγράφη στα βιβλία υποθηκών του Υποθ/κείου Καρδίτσας, προσημείωση υποθήκης υπέρ της καθ’ ης για ποσό +++ € πλέον τόκων και εξόδων, προκειμένου να εξασφαλισθεί τοκοφόρος απαίτησή της εις βάρος μου που προέκυπτε από την από +++ιδιωτική σύμβαση δανείου, με την οποία η καθ’ ης χορήγησε +++πίστωση +++ €, καθώς επίσης και των τόκων και προμηθειών της πιο πάνω τοκοφόρου απαιτήσεως που υπολογίζονται στο ανώτατο όριο αυτών που ορίζεται κάθε φορά για τις προς τις Τράπεζες συναλλαγές, των τόκων υπερημερίας αυτών που υπολογίζονται στο ανώτατο επιτρεπόμενο κάθε φορά για τις προς τις Τράπεζες σε περίπτωση καθυστερήσεως οφειλών, ποσοστό του τόκου υπερημερίας, των ανατοκισμών  και των εξόδων γενικά και συγκεκριμένα ενεγράφη στον τόμο ++ και αριθ. +++ των βιβλίων υποθηκών του Υποθ/κείου Καρδίτσας προσημείωση υποθήκης επί ενός ακινήτου μας μέχρι του ποσού των +++ € και δη επί μιας διώροφης οικοδομής αποτελούμενης από ένα ισόγειο κατάστημα και ένα διαμέρισμα στον πρώτο όροφο που αποτελείται από καθιστικό, +++ Το παραπάνω ακίνητο περιήλθε σε εμάς κοινά και αδιαίρετα και σε ίση μερίδα στον καθένα μας με αγορά που έγινε με το υπ’ αριθ. +++ συμβόλαιο του συμβολαιογράφου +++που μεταγράφηκε στα βιβλία μεταγραφών του Υποθηκοφυλακείου Καρδίτσας στον τόμο +++

27 Δεκεμβρίου 2013 Γράφτηκε από Κατηγορία Κυριότητα / Νομή / Ακίνητα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ (ανοχή επισκευών-1018ΑΚ)

++

ΚΑΤΑ

 ++

 

Καρδίτσα +++

         

Δυνάμει του με αρ. ++ αγοραπωλητηρίου συμβολαίου της συμβ/φου Κρδίτσας ++ που μεταγράφηκε νόμιμα στα βιβλία μεταγραφών του υποθ/κείου Νεβρόπολης του τέως Δήμου Νεβρόπολης και νυν Λίμνης Πλαστήρα, κατέστην νόμιμη ιδιοκτήρια, νομέας και κάτοχος ενός ακινήτου οικοπέδου στη θέση++ εντός του δημοτικού διαμερίσματος ++ Δήμου Νεβρόπολης Αγράφων, ολικής έκτασης++ τ.μ όπως τούτο φαίνεται να περικλείεται με κεφαλαία γράμματα Α-Β-Γ-Δ-Ε-Ζ-Θ-Α στο από ++ διάγραμμα κάλυψης οικοπέδου του αρχιτέκτονα μηχανικού ++, το οποίο επισυνάπτω παρά πόδας της παρούσης και στο οποίο πλήρως αναφέρομαι ως εν όλον με την παρούσα αίτησή μου και συνορεύει ++. Οι δε δικαιοπάροχοί μου ++ εκτήσαντο τούτο το ακίνητο κατά ψιλή κυριότητα αρχικώς δυνάμει του με αρ.++συμβολαίου γονικής παροχής του συμβ/φου ++ που μεταγράφηκε νόμιμα στα βιβλία μεταγραφών του υποθ/κείου Νεβρόπολης σε .++και πλήρως μετά το θάνατο του πατρός των ++ δυνάμει της με αρ. ++ ληξιαρχικής πράξης θανάτου του Δήμου Καρδίτσας. Τόσο οι δικαιοπάροχοί μου, όσο και εγώ μετά την απόκτηση της κυριότητας, ασκώ κάθε πράξη κυριότητα, νομής και κατοχής που αρμόζει στον κύριο αφού ανήγειρα εντός αυτού οικία, εξέδωσα άδειες, πληρώνω φόρους το φροντίζω και το περιποιούμαι και εν γένει δεν ενοχλήθηκα από κανένα τρίτο κατά την άσκηση των ανωτέρω πράξεων μου.

27 Δεκεμβρίου 2013 Γράφτηκε από Κατηγορία Κυριότητα / Νομή / Ακίνητα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Αιτηση ασφαλιστικων μέτρων ρύθμισης κατάστασης,εκπομπές 1003ΑΚ,επιβλαβείς εγκαταστάσεις γειτονικού ακινήτου

++

ΚΑΤΑ

1)++2) ++3)++4)Της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία "++",SUPER MARKET,που εδρεύει  στην Καρδίτσα και εκπροσωπείται νόμιμα

5)++,ατομικώς νομίμου εκ του καταστατικου εκπροσώπου της ανωτέρω ΑΕ

Καρδίτσα +++

 

          Δυνάμει του υπ` αριθμ`++ συμβολαίου δωρεάς εν ζωή του συμβ/φου Καρδίτσας ++ που μεταγράφηκε  νόμιμα στα βιβλία μεταγραφών του Υποθ/κείου Καρδίτσας στον τόμο ++,εν συνδυασμώ με την υπ` αριθμ` ++ δήλωση αποδοχής κληρονομίας του ιδίου συμβ/φου,νομίμως μεταγραφείσα εις τόμο ++ των ανωτέρω βιβλίων,κατέστην τέλεια ιδιοκτήτης,νομέας και κάτοχος ενός ακινήτου εμβαδού ++ τ.μ που ευρίσκεται στην Καρδίτσα και που συνορεύει +++.Επί του οικοπέδου τούτου έχω ανεγείρει τετραόροφη οικοδομή προς 15ετίας περίπου όπου διαμένω στον 4ο όροφο αυτής με τον σύζυγό μου και τα τέκνα μου,ενώ τα λοιπά διαμερίσματα των ορόφων εκμισθώνω σε τρίτους. Ειδικώτερα στο ανωτέρω ακίνητό μου υφίσταται απο την βόρρεια πλευρά του ακάλυπτος χώρος που συνορεύει εφαπτόμενος με τον ακάλυπτο χώρο της ανωτέρω οικοδομής και απο την ανατολική του πλευρά με οικοδομηνένο τμήμα αυτής και συγκεκριμένα με αυτοτελή οροφοκτησία του ισογείου της πολυωρόφου οικοδομής που κέιται στην Καρδίτσα επί της συμβολής των οδών ++. 

27 Δεκεμβρίου 2013 Γράφτηκε από Κατηγορία Κυριότητα / Νομή / Ακίνητα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ρύθμισης χρήσης κοινού απο συγκοινωνούς-συγκυρίους

1)+++

2)+++

ΚΑΤΑ

+++

 

            Είμαστε συνιδιοκτήτες και συννομείς με την ακόλουθη αδιαίρετη αναλογία ο καθένας μας και μάλιστα ο καθού η αίτηση ++ και ο πρώτος αιτών++, σε ίση μερίδα, κατά τα εβδομήντα εκατοστά (70%) ή μέτρα τετραγωνικά έξι χιλιάδες οκτακόσια εβδομήντα δύο τετραγωνικά μέτρα και εξήντα εκατοστά (6.872,60),ενώ ο δεύτερος αιτών ++ κατά τα υπόλοιπα τριάντα εκατοστά (30%) ή μέτρα τετραγωνικά δύο χιλιάδες εννιακόσια σαράντα πέντε  και σαράντα εκατοστά (2.945,40) σε ένα αγροτεμάχιο το οποίο έχει έκταση -μετά από τελευταία, ακριβή και σύμφωνη με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις εμβαδομέτρησή του- εννιά χιλιάδων οκτακοσίων δεκαοχτώ (9.818,00) τ.μ. Αυτό έχει επ'αυτού μία ισόγεια, τουβλόκτιστη, με τσίγκια, σκεπασμένη, αποθήκη, επιφάνειας τριακοσίων εξήντα (360,00) τ.μ. , που κτίσθηκε, με βάση την υπ'αριθ. ++ άδεια του ενταύθα Πολεοδομικού Γραφείου.Το εν λόγω ακίνητο βρίσκεται στη θέση "++" της περιφέρειας Καρδίτσας, του ομώνυμου Δήμου , συνορεύει δε ολόγυρα ως εξής:++,ήτοι ακριβώς στο αγροτεμάχιο, με το κτίσμα του, που δείχνεται περιμετρικά με τα στοιχεία (Α - Β - Γ- Δ - Ε - Ζ - γ - β - 70 - Λ - Μ - Ν  -Α) στο   από ++, τοπογραφικό διάγραμμα του τοπογράφου μηχανικού Καρδίτσας+

aristotelis

Χρη λέγειν τα καίρια

Εν δε δικαιοσύνη συλλήβδην πάς` αρετή εστίν.
(Η δικαιοσύνη περικλείει όλες τις αρετές).

Θέογνις (6ος αι. π.Χ.)

 

 

aristotelis

Ένα αστείο είναι κάτι πολύ σοβαρό

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο Θεό και ένα δικηγόρο;

Ο Θεός δεν λέει ότι είναι δικηγόρος.

 


 

aristotelis

Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου

Η παγκόσμια επιρροή της Ελληνικής γλώσσας


Επικοινωνία


Γραφείο Αθηνών: Ακαδημίας 33, Β' Όροφος
Τηλέφωνο: 6972422002

Γραφείο Καρδίτσας: Πλαστήρα 12
Τηλέφωνο: 24410 41255

Κινητό: 6972422002
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Copyright Βρόντος Ανδρέας © 2013