μίσθωση κύριας κατοικίας.καταγγελία λόγω παρεμπόδισης χρήσης 584επΑΚ, άλλως λόγω σπουδαίου λόγου.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

+

ΚΑΤΑ

1)++++

2)Α++++

 

Καρδίτσα 16/2/2015

 

          Όπως σας είναι γνωστό, με το από 18/6/2012 ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης κατοικίας που καταρτίστηκε μεταξύ εμού και του πρώτου από εσάς στους +++ +, μου εκμισθώσατε ως κύρια κατοικία για την στέγαση εμού και της οικογένειάς μου, αποτελούμενης από την σύζυγό μου και τα δυό ανήλικα τέκνα μου++ τα 158τ.μ από μία ισόγεια κατοικία συνολικής έκτασης 200τ.μ, ήτοι εκτός από τα δύο βορινά δωμάτια, όπως αναφέρεται στο συμφωνητικό, κείμενη στους +++, επι οικοπέδου 4 στρεμμάτων. Η διάρκειά της ορίστηκε διετής, αρχόμενη από 1/7/12 και λήγουσα την 1/7/2014, έναντι μηνιαίου μισθώματος 300€ αναπροσαρμοζόμενο κατά τα ειδικώτερον αναφερόμενα στο ανωτέρω συμφωνητικό. Στην κατοικία αυτή και μετά τη λήξη του συμβατικού ανωτέρω χρόνου, εξακολουθώ να διαβιώ με την οικογένειά μου μέχρι και σήμερα, συνεπεία αναγκαστικής παράτασής της με βάση το νόμο, καθόσον η διάρκειά της ορίζεται τριετής και σας καταβάλλω ανελλιπώς το συμφωνηθέν μίσθωμα χωρίς καμία καθυστέρηση.

          Τμήμα της ανωτέρω οικίας, δηλ. τα ανωτέρω δυό βορινά δωμάτια, εκμισθώσατε επίσης ως αυτοτελή κατοικία στον δεύτερο από εσάς, ήδη από το καλοκαίρι του 2014, χωρίς εξ` όσων γνωρίζω να υπαχθούν οι δύο ανωτέρω οικίες και το καθόλου ακίνητο, σε καθεστώς οριζοντίου ιδιοκτησίας.

          Οι δύο όμως κατοικίες, ως τμήματα της ιδίας κτιριακής εγκατάστασης-ισογείου κατοικίας, διαθέτουν ένα κοινό σύστημα θέρμανσης με μία δεξαμενή καυσίμου, έναν λέβητα και καυστήρα πετρελαίου και σωληνώσεις, πλήν όμως διαθέτουν ξεχωριστό θερμοστάτη η κάθε μία και έτσι μπορεί ο καθείς μισθωτής κατά το δοκούν να προβαίνει κεχωρισμένως στην χρήση του συστήματος θέρμανσης. Επίσης διαθέτουν η κάθε μία κατοικία από τις ανωτέρω και ξεχωριστό ρολόι καταμέτρησης των ωρών θέρμανσης. Επιπλέον οι δύο ανωτέρω κατοικίες διαθέτουν και κοινή ηλεκτρολογική εγκατάσταση που δεν διαχωρίζεται με κάποιο τρόπο έτσι ώστε να εξυπηρετούνται αυτοτελώς αυτές.

          Την 7/11/2014 δαπάνησα το ποσό των 1.023€ για πετρέλαιο θέρμανσης που τοποθέτησα στην δεξαμενή. Συμφώνησα δε με τον ανωτέρω δεύτερο από εσάς μισθωτή των δύο βορινών δωματίων, να κατανεμηθεί η δαπάνη αυτή μεταξύ μας, καθώς και κάθε άλλη που θα προέκυπτε στο μέλλον για την ίδια αιτία (πετρέλαιο θέρμανσης) με βάση την αντιστοιχία των ωρών λειτουργίας που θα κατέγραφε το ρολόι της κάθε κατοικίας. Προς τούτο, μου καταβάλατε αυθημερόν ως προκαταβολή το ποσό των 250€ και συμφωνήσαμε ότι μόλις αναλωθεί η ανωτέρω ποσότητα, θα προβούμε και στην τελική εκκαθάριση της δαπάνης κατά τον ανωτέρω τρόπο. Την 15/1/2015 πράγματι προέβημεν με τον ανωτέρω στην εκκαθάριση της ποσότητας και αξία του πετρελαίου που είχα τοποθετήσει στην δεξαμενή με βάση τον συμφωνηθέντα τρόπο ήτοι με την αντιστοιχία των ενδείξεων των ρολογιών και έτσι μου καταβάλατε επιπλέον της ανωτέρω προκαταβολής και το ποσό των 230€. Δηλ. επι συνολικής αξία 1.023€, μου καταβάλετε κατά τα συμφωνηθέντα, συνολικά 480€ (250+230), εγώ δε επιβαρύνθηκα με τα λοιπά, ήτοι 543€. Αυθημερόν δε, προμηθεύτηκα και νέα ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης αξίας 762€ που επίσης τοποθέτησα στην δεξαμενή και εν νέου επιβεβαιώσαμε με τον δεύτερο από εσάς μισθωτή την συμφωνία μας να επιβαρυνθούμε και το ανωτέρω ποσό με βάση τον ίδιο τρόπο και την ίδια ανωτέρω συμφωνία.

          Λίγες ημέρες όμως αργότερα, ο πρώτος από εσάς, προφανώς σε συνεννόηση με τον δεύτερο από εσάς μισθωτή, όπως απεδείχθη εκ των υστέρων, σύμφωνα με τα κατωτέρω αναλυτικά αναφερόμενα, μου δηλώσατε αιφνιδίως ότι θα προβείτε με μηχανικό στην θερμιδομέτρηση των κατοικιών μας και της οικοδομής σας και ότι εφεξής θα πληρώνω, άκων εκών, με βάση αυτή, την δαπάνη θέρμανσης που προκύπτει. Άμεσα εναντιώθηκα και σας δήλωσα ότι ήδη υπάρχει η ανωτέρω συμφωνία μου με τον έτερο μισθωτή που τηρείται κανονικά αφού άλλωστε αυτός πλήρωσε και το ποσό με βάση αυτή και ότι σε κάθε περίπτωση ο τρόπος επιμερισμού της δαπάνης με βάση τα ρολόγια και τις ώρες λειτουργίας είναι και δίκαιος και εύλογος. Παρά ταύτα αρνηθήκατε να σεβαστείτε τούτη την συμφωνία, ενώ, εντελώς μη αναμενόμενα και απροσδόκητα, σε σχέση με την μέχρι τότε συμπεριφορά σας, και ο δεύτερος από εσάς, συμπλεύσατε με τις απόψεις του ιδιοκτήτη. Ρητά δε μου δηλώσατε ο πρώτος από εσάς ότι αν δεν δεχθώ τον νέο τρόπο κατανομής και επιμερισμού της δαπάνης θέρμανσης που επιχειρούσατε, «το συμβόλαιο που θα σας κάνω το καλοκαίρι, δεν θα σας συμφέρει», αφήνοντας έτσι να εννοηθεί σαφώς ότι αν δεν αποδεχτώ τις ανωτέρω επιβαρύνσεις, θα θέσετε τόσο δυσβάσταχτους όρους για την συνέχιση της μίσθωσης που αναγκαστώ εν τοις πράγμασι να αποχωρήσω.

          Μετά δε ταύτα και μετά από μέτρηση που επιχείρησε ο μηχανικός της επιλογής σας, με κριτήρια, όρους και διαδικασία που δεν γνωρίζω και ούτε μου δόθηκε η δυνατότητα να ελέγξω, μου χορηγήσατε έναν έγγραφο «πίνακα κατανομής δαπανών κεντρικής θέρμανσης» υπογεγραμμένο από τον μηχανικό +++, με βάση τον οποίο για την δαπάνη θέρμανσης εγώ επιβαρύνομαι με ποσοστό 67,6%, ο έτερος ενοικιαστής με ποσοστό 19,7% και εσείς ως ιδιοκτήτης με ποσοστό 12,7% δεδομένου ότι η οικοδομή σας, εκτός από τις ανωτέρω δύο οικίες στο ισόγειο, διαθέτει και πρώτο όροφο που σας ανήκει και δεν είναι εκμισθωμένος.

          Με βάση δε αυτόν τον πίνακα, που τονίζω ότι δεν γνωρίζω με ποια κριτήρια, παράγοντες και όρους συνετάχθη έτσι ώστε να εξευρεθή η ανωτέρω αναλογία, για το ανωτέρω ποσό των 1.023€ που ήδη είχα δαπανήσει, θα επιβατυνόμουν με 691,5€ και όχι με 543€, δηλ. επιπλέον κατά το ποσό των 148,5€, ο δε έτερος μισθωτής με το ποσό των 201,5€ και όχι με το ποσό των 480€, δηλ. κατά 278,5€ λιγότερα και απαιτήσατε να του επιστρέψω άμεσα αυτά τα χρήματα και επιπλέον μου δηλώσατε ότι το ίδιο πρέπει να γίνει και για την νέα δαπάνη των 762€ του πετρελαίου που έβαλα την 15/1/2015, διαφορετικά μου δηλώσατε ότι όχι μόνο θα με εξώσετε από την οικία, αλλά και ότι θα με θεωρήσετε υπεύθυνο για κάθε ζημία σας δήθεν από την λύση της μίσθωσης του έτερου μισθωτή, ο οποίος δήθεν, αν δεν δεχόμουν την ανωτέρω μη συμφωνηθείσα και υπέρμετρη, επιβάρυνσή μου, θα έλυε την μίσθωση και θα αποχωρούσε επί ζημία σας   

          Όπως ήταν φυσικό αρνήθηκα και αμέσως κατήγγειλα την ανωτέρω συμπεριφορά σας ως άκρως απαράδεκτη και μη ανεκτή κατά την καλή πίστη και χρηστά συναλλακτικά ήθη, καθόσον όχι μόνο κλονίζει, αλλά καταλύει εντελώς κάθε σχέση εμπιστοσύνης και ισοτιμίας μεταξύ μας ως συμβαλλομένων καθότι είναι αντίθετη προς την ευθύτητα και εντιμότητα που επιβάλλονται στις συναλλαγές και οπωσδήποτε δημιουργεί απρόβλεπτες και δυσμενείς εις βάρος μου δυσβάσταχτες καταστάσεις κατά την διάρκεια λειτουργίας της μίσθωσης, αφού μη αναμενόμενα με επιβαρύνει υπέρμετρα οικονομικά, τόσο μάλλον, καθόσον επιπλέον της ανωτέρω αυθαίρετης, αντισυμβατικής και αντισυναλλακτικής επιβάρυνσης που επιχειρείτε να επιβάλλετε σε μένα, εσείς ο ίδιος ως ιδιοκτήτης αρνηθήκατε επίμονα να καταβάλετε για την δαπάνη θέρμανσης, το ποσό που αντιστοιχεί στο ποσοστό 12,7% που με βάση τον δικό σας μηχανικό σας επιβαρύνει για την ιδιοκτησία της, το οποίο αξιώνετε να το επωμιστώ και αυτό εγώ!! Είναι δε κατά την άποψή μου και παράνομη ως εκβιαστική καθόσον ευθέως μου δηλώσατε μετά την γενόμενη μέτρηση και την χορήγησης σε μένα του ανωτέρω πίνακα, ότι αν δεν συμμορφωθώ και δεν δεχθώ τον ανωτέρω τρόπο κατανομής της δαπάνης που εσείς με τον έτερο μισθωτή και δεύτερο από εσάς συναποφασίσατε εις βάρος μου και αν δεν επιστρέψω τα ανωτέρω χρήματα στον τρίτο μισθωτή όχι μόνο θα με εξώσετε, αλλά και ότι θα αξιώσετε και την αποζημίωσή σας διότι δήθεν ο δεύτερος από εσάς θα αποχωρήσει, που φυσικά εν` όψει των ανωτέρω συμφωνηθέντων μεταξύ ημών των μισθωτών για την κατανομή της δαπάνης με βάση τις ενδείξεις ωρών λειτουργίας, δεν συνιστούν νόμιμες αξιώσεις σας και δεν αποτελούν αντικείμενο δικαιώματός σας από την σχέση μίσθωσης.

          Αλλά και ο δεύτερος από εσάς μισθωτής, σε συνεννόηση ολοφάνερα με τον πρώτο ιδιοκτήτη, μετά ταύτα, μου δηλώσατε ότι αρνείστε πλέον να συμμορφωθείτε στην ανωτέρω υφιστάμενη συμφωνία μας επιμερισμού της δαπάνης θέρμανσης με βάση τα ρολόγια καταμέτρησης των ωρών, όπως πράξατε προ ολίγων ημερών καταβάλλοντας σε μένα το ανωτέρω ποσό που αντιστοιχούσε κατά τα συμφωνηθέντα στην αναλογία σας και αξιώσατε και εσείς να σας επιστρέψω το ανωτέρω ποσό.

          Όπως ήδη ειπώθηκε, τα δύο τμήματα της ίδιας οικοδομής που ο πρώτος από εσάς εκμίσθωσε σε μας ήτοι σε μένα και στον δεύτερο ανωτέρω μισθωτή ήτοι τα ανωτέρω δύο βορινά δωμάτια της ίδιας οικοδομής ως αυτοτελή κατοικία (προκύπτουσα μάλιστα από την μετατροπή προϋπάρχουσας βεράντας-ημιυπαίθριου και εξωστών, σε κατοικήσιμο χώρο) διαθέτουν την ίδια ηλεκτρολογική εγκατάσταση με ένα ρολόι καταγραφής ΔΕΗ με αρ. παροχής +++. Με την άφιξη δε του νέου ενοικιαστή το καλοκαίρι του 2014, αποφασίσαμε, παρουσία και του πρώτου από εσάς, συνεπεία των ανωτέρω και εφόσον δεν υπήρχε άλλος τεχνικός τρόπος καταμερισμού της δαπάνης ηλεκτρικού ρεύματος του κοινού δικτύου, να επωμιζόμαστε αυτή κατά τα ¾ εγώ και κατά το ¼ ο δεύτερος από εσάς στο σύνολο κάθε φορά του λογαριασμού και πράγματι τούτο τηρήθηκε ανελλιπώς έκτοτε, αφού από τον λογαριασμό της ΔΕΗ που ερχόταν έκτοτε στο όνομα μου, ο δεύτερος από εσάς κατά την λήξη της εκάστοτε προθεσμίας πληρωμής, μου απέδιδε το ¼ του ποσού που αναγράφονταν σ` αυτόν.

          Μετά όμως από την άρνησή μου να αποδεχθώ τις ανωτέρω αντισυμβατικές και αντισυναλλακτικές αξιώσεις και απαιτήσεις που προβλήθηκαν από μέρους σας, ο δεύτερος από εσάς, εκτός των ανωτέρω που μου δηλώσατε για την δαπάνη θέρμανσης, μου δηλώσατε επίσης και ότι αρνείστε πλέον να καταβάλλετε την δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος (περιόδου 1/9/14-2/1/15 ποσού 226€) κατά τον ανωτέρω τρόπο που έχει συμφωνηθεί και αξιώσατε να γίνει με άλλο τρόπο ο επιμερισμός ήτοι με τα τετραγωγικά μέτρα, που είναι εξόφθαλμα προσχηματικός, αφού είναι κατανοητό ότι η δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος είναι άμεσα συνυφασμένη με την κατανάλωση και όχι με το εμβαδόν, ο δε πρώτος από εσάς, στις σχετικές διαμαρτυρίες μου για την ανωτέρω αντισυμβατική στάση του μισθωτή σας, αφού άλλωστε με την αποδοχή και συναίνεσή σας καθορίστηκε ο ανωτέρω τρόπος επιμερισμού έτσι ώστε να μην επιβαρύνομαι εγώ αδικαιολόγητα όλη την δαπάνη, μου απαντήσατε ότι «δεν με νοιάζει τι θα γίνει, δεν θέλω να συμμετέχω»

          Και σαν να μη έφταναν όλα αυτά, ο δεύτερος από εσάς απουσιάζων από την ανωτέρω μισθωμένη οικία για διάστημα 3 πλήρων ημερών στις αρχές Φεβρουαρίου 2015, αφήσατε ανοικτά όλα τα φώτα του σπιτιού και τον θερμοστάση του καλοριφέρ έτσι ώστε να λειτουργεί ο καυστήρας συνεχώς καθ` όλο το διάστημα της απουσίας σας, στοχεύοντας προφανώς με τον τρόπο αυτό ώστε να επιβαρυνθώ με όλες τις σχετικές καταναλώσεις και δαπάνες καθόσον αρνήθηκα τον τρόπο επιμερισμού που μου επιβάλλατε από κοινού και σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη πρώτο από εσάς. Συνεπεία δε της ανωτέρω ενέργειάς σας και όταν αντιλήφθηκα την απουσία σας και σύστοιχα τον ανωτέρω σκοπό σας, έκλεισα, όπως θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος, και το ρεύμα και τον καυστήρα. Επιστρέφοντας όμως εσείς από την πολυήμερη απουσία σας την 8/2/2015, καταφύγατε εντελώς προσχηματικά, αντιπερασπιστικά και δόλια στο ΑΤ +++ διαμαρτυρόμενος εναντίον μου ότι δήθεν εγώ σας έκλεισα αδικαιολόγητα τον καυστήρα και το ρεύμα, αποκρύπτοντας και αποσιωπώντας αθέμιτα και δόλια εν γνώσει σας όλη την ανωτέρω παράνομη και αντίθετη σε κάθε κανόνα χρηστών ηθών και καλής πίστης, συμπεριφορά σας που σκοπό και μόνο είχε την αδικαιολόγητη και παράνομη επιβάρυνσή με τις σχετικές δαπάνες, αφού άλλωστε κατά τα ανωτέρω ρητά μου είχατε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να πληρώσετε κανένα ποσό γι` αυτές με βάση τα όσα είχαν συμφωνηθεί.

          Επιπλέον τις επόμενες ημέρες αναζήτησα στην ΔΕΗ αλλά και στην αρμόδια Πολεοδομία, το καθεστώς που διέπει την οικοδομή σας και τις δύο παρουσιαζόμενες ως αυτοτελείς εκμισθωμένες οικίες και ανακάλυψα ότι το τμήμα των δύο βορινών δωματίων, αποτελούσε πρίν ημιυπαίθριο χώρο της οικοδομής και όχι οικοδομημένο χώρο και γι` αυτό δεν υπήρχε και σχετική ξεχωριστή σύνδεση του χώρου αυτού με παροχή ρεύματος στην ΔΕΗ διαφορετική από την ήδη μία υπάρχουσα, ότι ενώ εν τοις πράγμασι υφίσταται και πρώτος όροφος υπέρ του ισογείου ακριβώς των ίδιων τετραγωνικών όπως και το ισόγειο, δηλ. περί τα 200τ.μ που διαθέτει και ηλεκτρική εγκατάσταση και εγκατάσταση θέρμανσης, δηλ. αποτελεί μία πλήρη κατοικία, εν τούτοις από το σχέδιο της οικοδομής προκύπτει πρώτος υπέρ του ισογείου όροφος, μόλις 32 τ.μ, ενώ συνολικά σύμφωνα με την παροχή της ΔΕΗ ηλεκτροδοτούνται σε όλη την οικοδομή μόνο 198τ.μ στα οποία όπως ειπώθηκε δεν περιλαμβάνονται τα ανωτέρω δύο βορινά δωμάτια.

          Επειδή για όλα τα ανωτέρω διαμαρτυρήθηκα έντονα στον πρώτο από εσάς και σας ζήτησα όπως άμεσα, αφενός μεν να μεταβείτε στην ΔΕΗ έτσι ώστε να προβείτε στον διαχωρισμό της εγκατάστασης ηλεκτροδότησης, αφετέρου να διαχωρίσετε πλήρως το σύστημα θέρμανσης με την κατασκευή ξεχωριστής δεξαμενής και δικτύου για την οικία του έτερου μισθωτή, δηλώνοντάς σας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρήσω ότι δεν εκπληρώνετε την υποχρέωσή σας από την σύμβαση μίσθωσης ήτοι να ενεργείτε ό,τι είναι απαραίτητο για την ανεμπόδιστη χρήση του μισθίου από μένα και να αποφεύγετε κάθε ενέργεια από την οποία παρακωλύεται η χρήση του μισθίου, αλλά και πάλι αδιαφορήσατε και επιπλέον ευθέως μου δηλώσατε ότι «αν δεν σου αρέσει να σηκωθείς να φύγεις» καθιστώντας έτσι οριστική την άρνησή σας να συμμορφωθείτε.

          Επειδή συνεπεία των ανωτέρω έχω δικαίωμα να καταγγείλω την ανωτέρω μεταξύ μας σύμβαση μίσθωσης σύμφωνα με τα άρθρα 584επΑΚ

          Επειδή εν` όψει όλων των ανωτέρω είναι σαφές ότι και με βάση τις αρχές της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών, καθίσταται υπέρμετρα δυσβάσταχτη για μένα η συνέχιση της μίσθωσης για λόγους που οπωσδήποτε ανάγονται στην σφαίρα επιρροής του πρώτου από εσάς ως εκμισθωτού αντισυμβαλλομένου καθόσον προκύπτει ότι συνεπεία των ανωτέρω παράλογων παράνομων και αντισυμβατικών απαιτήσεών σας εν μέσω λειτουργίας της σύμβασης μίσθωσης, επιβαρύνομαι υπέρμετρα οικονομικά με σύστοιχη δική σας παράνομη ωφέλεια και επιπλέον συνεπεία της αντισυμβατικής και εκτός κάθε ορίου καλής πίστης και χρηστών ηθών, αλλά και παράνομης συμπεριφοράς σας, καταλύθηκε κάθε σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας που είναι απαραίτητη συναλλακτικά για την συνέχιση της σύμβασης καθόσον με βάση τα ανωτέρω «άγομαι και φέρομαι» στα αστυνομικά τμήματα του τόπου που διαβιώ με την οικογένειά μου και μάλιστα με προσχηματικούς και δόλιους τρόπους και λόγους, με αποτέλεσμα την προσβολή των εννόμων αγαθών της προσωπικότητάς μου, εμφανιζόμενος ψευδώς εν γνώσει, ως αντισυμβαλλόμενος που δεν τηρεί τα συμφωνηθέντα, που δημιουργεί προβλήματα κλπ. Επιπλέον, συνεπεία των ανωτέρω συμπεριφορών σας και της δυσμενούς μεταβολής των προσωπικών μας σχέσεων, εξανεμίσθηκε και η προσωπική και οικογενειακή γαλήνη εμού και των μελών της οικογενείας μου και συνεπώς κατ` αντικειμενική κρίση η παραμονή μας υπο αυτές τις συνθήκες στο μίσθιο καθίσταται αφόρητη για εμάς και για την ψυχική μας ηρεμία και γαλήνη και ιδίως των ανήλικων τέκνων μου που εξ` αιτίας των ανωτέρω βιώνουν καθημερινά καταστάσεις σύγκρουσης και αντιδικίας και με τους δύο από εσάς. Συνεπώς και για τους λόγους αυτούς, ήτοι για σπουδαίο λόγο κατ` 281, 288, 672 και 676ΑΚ, δικαιούμαι να καταγγείλω την μεταξύ μας σύμβαση.

          Δια ταύτα και με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μου

          Σας δηλώνω ότι καταγγέλλω την ανωτέρω σύμβαση μίσθωσης μεταξύ μας. Σας δηλώνω ότι κατά την αποχώρησή μου θα παραλάβω αντλώντας, κάθε ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που αγόρασα, έβαλα στην δεξαμενή και πλήρωσα και καλώ τον δεύτερο από εσάς να μου καταβάλει το ποσό που θα προκύψει μετά από μέτρηση όπως είχε συμφωνηθεί για την ποσότητα πετρελαίου που μέχρι σήμερα κατανάλωσε για την οικία του. Καλώ τον δεύτερο από εσάς επίσης να μου καταβάλλει το ποσό των 56,5€ που αντιστοιχεί στο ¼ του λογαριασμού της ΔΕΗ της ανωτέρω περιόδου, που λήγει και πρέπει να πληρωθεί την 18/2/2015. Επιφυλάσσομαι δε ρητά να αναζητήσω και κάθε ζημία μου από την ανωτέρω πρόωρη λύση της μίσθωσης αλλά και την αποκατάσταση κάθε βλάβης μου συνεπεία των παρανόμων ανωτέρω συμπεριφορών σας εναντίον μου αλλά και να υποβάλλω τις σχετικές εγκλήσεις στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

      Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

 

 

Copyright Βρόντος Ανδρέας © 2013