Οφειλές ιδιωτών σε τράπεζες.υπερχρεωμένα νοικοκυριά.μηδενικές και ελάχιστες καταβολές.άρση παρακράτησης μισθού απο Ταμείο Παρακαταθηκών

Αριθμός 265/2014

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ

Η Ειρηνοδίκης Καρδίτσας Βασιλική Μιχάλη

Αφού έλαβε υπόψη το άρθρο 781 Κ.Πολ.Δ. και αφού, άκουσε τον Ανδρέα Βρόντο, πληρεξούσιο δικηγόρο των αιτούντων: 1) ++ +, 2) +++ και 3) +++

Η καθ' ης Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία με την επωνυμία ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε." δεν παραστάθηκε καίτοι κλητεύθηκε νομίμως και εμπροθέσμως. ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι δεν επιτεύχθηκε ο προδικαστικός συμβιβασμός.

ΔΕΧΕΤΑΙ το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ προσωρινά μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ασκηθείσας με αριθμό κατάθεσης 265/23-6-2014 αίτησης την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων κατά των οφειλετών και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης των αναφερομένων στην αίτηση περιουσιακών στοιχείων των αιτούντων α) με την υποχρέωση καταβολής ποσού 40 ευρώ μηνιαίως, που θα καταβάλλεται εντός του πρώτου πενθημέρου εκάστου μηνός από την πρώτη αιτούσα, προς την αναφερόμενη στην αίτηση πιστώτρια και β) χωρίς την υποχρέωση μηνιαίων καταβολών (άρθρο 5 παρ. 2 εδ. 4 σε συνδ. με το άρθρο 8 παρ. 5 του Ν. 3869/2010, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 13 Ν. 4161/2013) για τους δεύτερο και τρίτο των αιτούντων.

Kαρδίτσα 29 Αυγούστου 2014

 

Αριθμός 6/2013

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΙΑΤΑΓΗΣ

Η Ειρηνοδίκης Καρδίτσας Χρυσούλα Δάντζερα

Αφού έλαβε υπόψη το άρθρο 781 Κ.Πολ.Δ. και αφού άκουυσε τον πληρεξούσιο δικηγόρο του αιτούντος Ανδρέα Βρόντο και τους πληρεξουσίους δικηγόρους των καθ' ων, Θωμά Ρογγανάκη (πρώτης των καθ' ων, "ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και υπό τον διακριτικό τίτλο "ALPHABANK", ως καθολικής διαδόχου της ανώνυμης τραπεζικής   εταιρείας   με  την  επωνυμία  "ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.", λόγω συγχώνευσης με ^(απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη), Αντώνη Μαργαρίτη   (τρίτης των καθ' ων), Παύλο Ζιαζόπουλο (έκτης των καθ'ών) εκτός από τους δεύτερη, τέταρτη και πέμπτη των καθ'  ων που δεν εμφανίστηκαν καίτοι κλητεύθηκαν νομίμως και εμπροθέσμως. ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι δεν επιτεύχθηκε ο προδικαστικός συμβιβασμός.

ΔΕΧΕΤΑΙ το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ προσωρινά μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ασκηθείσας με αριθμό κατάθεσης 6/25-6-2013 αίτησης την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων κατά του οφειλέτη και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης των αναφερομένων στην αίτηση περιουσιακών στοιχείων του αιτούντος με την υποχρέωση καταβολής ποσού 120,00 ευρώ μηνιαίως, που θα καταβάλλεται εντός του πρώτου πενθημέρου εκάστου μηνός από τον αιτούντα, συμμέτρως διανεμόμενο προς τις αναφερόμενες στην αίτηση πιστώτριες.

Αίρει τη μηνιαία παρακράτηση του μισθού του αιτούντος από τον πιστωτή "ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ", ποσού 321,83 ευρώ.

 

Καρδίτσα 6-12-2013 Η. Ειρηνοδίκης

  

Αριθμός9/2013

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΙΑΤΑΓΗΣ

 

Η Ειρηνοδίκης Καρδίτσας Χρυσούλα Δάντζερα Αφού έλαβε υπόψη το άρθρο 781 Κ.Πολ.Δ. και αφού άκουσε τον πληρεξούσιο δικηγόρο της δεύτερης αιτούσας Ανδρέα Βρόντο, ο πρώτος αιτών δεν παρουσιάστηκε ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο, και τον πληρεξούσιο δικηγόρο Θωμά Φωτόπουλο (πρώτης των καθ' ων) εκτός από τη δεύτερη των καθών που δεν εμφανίστηκε καίτοι κλητεύθηκε νομίμως και εμπροθέσμως.

ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι δεν επιτεύχθηκε ο προδικαστικός συμβιβασμός. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ   το   αίτημα   χορήγησης   προσωρινής διαταγής ως προς τον πρώτο αιτούντα. ΔΕΧΕΤΑΙ το αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής ως προς τη δεύτερη αιτούσα.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ προσωρινά μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της ασκηθείσας με αριθμό κατάθεσης 9/9-7-2013 αίτησης την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων κατά της δεύτερης οφειλέτιδος και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης των αναφερομένων στην αίτηση περιουσιακών στοιχείων της δεύτερης αιτούσας χωρίς την υποχρέωση μηνιαίων καταβολών (άρθρο 5 παρ. 2 εδ. 4 Ν. 3869/2010, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 13 Ν. 4161/2013).

Καρδίτσα 6-12-2013 Η Ειρηνοδίκης

 

 

 

Copyright Βρόντος Ανδρέας © 2013