διαταγη πληρωμής απο πώληση πράγματος,ιδιωτικό συμφωνητικό

+++++  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Αριθμός διαταγής.....................

...... ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ  +++++ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

...................................................................................................................

          Λαβόντες υπ όψιν 1)την απο +++  αίτηση του ++++,κατοίκου Καρδίτσας,  που υπογράφει ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Βρόντος Ανδρέας ΚΑΤΑ του:+++++.2)Το απο +++ έγγραφο ιδιωτικό συμφωνητικό πώλησης κινητού πράγματος που καταρτίστηκε μεταξύ  του αιτούντος και του καθ` ου στην Καρδίτσα,φέρει δε τις ιδιόχειρες υπογραφές των,του αιτούντος ως πωλητού ,του καθ` ου η παρούσα ως αγοραστού,με το οποίο ο αιτών επώλησε και παρέδωσε στον καθ` ου την ανωτέρω ημερομηνία ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα Ιταλικής προέλευσης 10 ίππων,με τους ειδικώτερους όρους και συμφωνίες που στο ανωτέρω συμφωνητικό αναγράφονται.

ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

           Δυνάμει του απο ++++ εγγράφου ιδιωτικού συμφωνητικού πώλησης κινητού πράγματος που καταρτίστηκε μεταξύ του αιτούντος και του καθ` ου στην Καρδίτσα,φέρει δε τις ιδιόχειρες υπογραφές των,του μεν αιτούντος ως πωλητού ,του δε η καθ` ου η παρούσα ως αγοραστού,ο αιτών επώλησε και παρέδωσε σ` αυτόν την ανωτέρω ημερομηνία ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα Ιταλικής προέλευσης 10 ίππων,με τους ειδικώτερους όρους και συμφωνίες που στο ανωτέρω συμφωνητικό αναγράφονται.

          Το συνολικό τίμημα της πωλήσεως συμφωνήθηκε +++ έναντι του οποίου ο καθ` ου κατέβαλε αυθημερόν   το ποσό των +++,ενώ το υπόλοιπο εκ ++++,πιστώθηκε και συμφωνήθηκε εγγράφως να το καταβάλει ο καθ` ου μέχρι την ++++.Με το παραπάνω συμφωνητικό,συμφωνήθηκε επίσης,ότι μετά την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας τούτης,ο καθ` ου καθίσταται υπερήμερος,δίχως άλλη όχληση,του αιτούντος δικαιουμένου στην είσπραξη του τιμήματος.

          Επειδή ο καθ` ου δεν κατέβαλε την +++ το παραπάνω υπόλοιπο των ++++ και κατα συνέπεια,με βάση τ` ανωτέρω συμφωνηθέντα,πρέπει να υποχρεωθεί να το καταβάλει με δ/γή πληρωμής που θα εκδοθεί επ` αυτών,νομιμοτόκως απο +++,εώς την εξόφληση,αφού η παραπάνω απαίτηση του αιτούντος είναι βέβαιη και εκκαθαρισμένη,το ποσό ορισμένο και δεν εξαρτάται απο αίρεση ,όρο ή αντιπαροχή τινά.

          Επιπλέον το παραπάνω ιδιωτικό συμφωνητικό νομίμως χαρτοσημάνθηκε με το αναλογικό τέλος χαρτοσήμου απο την ΔΟΥ Καρδίτσας,κατά την αστική κλίμακα,όπως προκύπτει απο το πρσαγόμενο και επικαλούμενο  με α/α +++διπλότυπο της ανωτέρω,βεβαιώθηκε δε η νόμιμη χαροτσήμανση παρά πόδας του ιδιωτικού συμφωνητικού που προσάγει και επικαλείται ο αιτών συντεταγμένο και χαρτοσεσημασμένο κατά του νόμιμους τύπους.

          Επειδή η αίτησή αυτή είναι νόμιμη και βάσιμη, αποδεικνύεται δε απο το προσαγόμενο συμφωνητικό, νόμιμα συνταγμένο, πλήρωθηκε δε και το σχετικό ποσό για δικαστικό ένσημο,με τα ανάλογα ποσά για το Τ.Ν και ΤΑΧΔΙΚ(βλ.υπ` αριθμ`                                                             αγωγόσημα) η αίτηση πρέπει να γίνει δεκτή οπως αναφέρεται στο διατακτικό.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

          Δέχεται την αίτηση.Διατάζει τον καθ`ου η αίτηση να πληρώσει στον αιτούντα το ποσό των +++ νομιμοτόκως απο την επομένη της δήλης ημέρας εξόφλησής του,ήτοι απο ++++ έως την εξόφλησή του  , καθώς επίσης και δραχμές ........................................................ ως δικαστικά έξοδα για την έκδοση της διαταγής αυτής.

          Υπενθυμίζουμε στον καθ`ου η αίτηση ότι έχει δικαίωμα να ασκήσει ανακοπή κατά της διαταγής αυτής μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες απο την επίδοση της διαταγής.

Εκδόθηκε και δημοσιεύτηκε στην Καρδίτσα στις

      +++++++                                    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Δίνεται εντολή σε κάθε δικαστικό επιμελητή να εκτελέσει, όταν του ζητηθεί, τη διαταγή αυτή, στους εισαγγελείς να ενεργήσουν ό,τι εμπίπτει στην αρμοδιότητά τους και στους Διοικητές και τους άλλους Αξιωματικούς της Δημόσιας Δύναμης να βοηθήσουν, να εκτελεσθεί η διαταγή, όταν αυτό τους ζητηθεί νόμιμα.

                          Καρδίτσα

      ++++                                ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Αριθμός:...................                   

Το έγγραφο αυτό είναι α΄από-                Θ Ε Ω Ρ Η Θ Η Κ Ε

έγγραφο εκτελεστό και έχει κατα      Για τη νόμιμη σήμαση και την

βληθεί τέλος +++..................             έκδοσή του κατά τη σειρά της

............................................            παραγγελίας.

Καρδίτσα                                         Καρδίτσα

    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                        ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                               

                                                                         

 

 

Copyright Βρόντος Ανδρέας © 2013