αγωγή εργατική:υπερωρία,υπερεργασία,πυ σε Σαββατο,Κυριακές,πληρωμή 6ης ημέρας,μισθοί,δώρα,άδεια,επίδομα,προυπηρεσία

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ++++

ΑΓΩΓΗ (εργατική)

+++

ΚΑΤΑ

+++

Καρδίτσα ++



ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
Με προφορική συμφωνία μας την +++, ο εναγόμενος που διατηρεί και εκμεταλλεύεται επιχείρηση +++ επι της οδού +++ με προσέλαβε για αόριστο χρόνο με σύμβαση εξηρτημένης εργασίας προκειμένου να εργαστώ στην ανωτέρω επιχείρησή του ως η μοναδική υπάλληλος πωλήτρια. Γνώριζε ότι είχα προηγουμένως εργαζόμουν σε ίδια επιχείρηση ++++ και έτσι γνώριζε ότι είχα εμπειρία στον οικείο τομέα και ήμουν παραγωγική ως υπάλληλος, λαμβάνοντας άριστες προς τούτο συστάσεις.
Τούτο το κατάστημά του πώλησης είναι το κεντρικό κατάστημα, καθόσον τούτος διατηρεί και +++ στην ίδια πόλη, που χρησιμοποιεί, εκτός από κατάστημα πώλησης και ως +++με πλήρη επιτυχία έχοντας ευρύτατο και πολυάριθμο κύκλο συναλλαγών.
Ο εναγόμενος μου υποσχέθηκε 5νθήμερη απασχόληση και 8ωρο εργασίας, αλλά και κανονική πρόσληψη και ένσημα στο ΙΚΑ (που τελικά έπραξε την +++) και πλήρως όλες τις νόμιμες αποδοχές μου, ενώ εκ των προτέρων με ειδοποίησε ότι τον ενδιαφέρει να δύναμαι να δουλεύω κατ` εξαίρεση, πλέον του νομίμου ωραρίου αλλά και Σάββατο και άλλες αργίες που αυτός θα όριζε κατά το δοκούν, ώστε να αποφύγει έξοδα δεύτερου υπαλλήλου. Εξ` αρχής γνώριζε ότι δεν διαθέτω το απαραίτητο για την προκείμενη σχέση εργασίας βιβλιάριο υγείας, αλλά ούτε και μου ζήτησε να εφοδιαστώ με τέτοιο οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια της σχέσης εργασίας μου και πάντως εντός ευλόγου χρόνου, με αποτέλεσμα να θεωρώ καλόπιστα ότι η σύμβασή μου είναι έγκυρη.


Αντικείμενο της εργασίας μου ήταν με βάση τη συμφωνία μας, να προσέρχομαι το πρωί και ώρα ++πμ το κατάστημα, να προβαίνω καταρχήν στην καθαριότητά του (σκούπισμα, καθάρισμα βιτρινών και εν γένει χώρου), να πωλώ ++ +++και άλλα είδη της επιχείρησης στους πελάτες +++ να εισπράττω τα χρήματα και να αποδίδω ρέστα χειριζόμενη την ταμειακή μηχανή, να δέχομαι και να κανονίζω/ετοιμάζω τις τηλεφωνικές παραγγελίες των πελατών, να ελέγχω τις ποσότητες +++και να ενημερώνω τον εργοδότη για αναπλήρωσή τους από το εργαστήριο +++που διατηρεί αυτός σε άλλο σημείο, ή την αναπλήρωσή τους από άλλους προμηθευτές για άλλα είδη, να παραλαμβάνω τα προϊόντα είτε από +++ είτε από άλλους τρίτους προμηθευτές, να προβαίνω στην πληρωμή, να ενημερώνω έγκαιρα για τις παραγγελίες της επόμενης ή των επόμενων ημερών και εν τέλει κατά την αποχώρησή μου να παραδίδω ταμείο, δηλ. τον λογαριασμό εισπράξεων και πληρωμών κάθε ημέρας. Αυτή την εργασία πράγματι παρείχα σε όλη την διάρκεια της απασχόλησής μου.
Στην επιχείρηση δεν εργαζόταν άλλος υπάλληλος και όλα τα ανωτέρω πραγματοποιούσα +++
Όμως ο εγκαλούμενος δεν ήταν συνεπής στην υπόσχεσή του για το ημερήσιο και εβδομαδιαίο ωράριο της εργασίας μου και στην πραγματικότητα από τις επόμενες αμέσως ημέρες της πρόσληψής μου υπο τις εντολές και οδηγίες του, εργαζόμουν αδιαλείπτως από την ++η πρωινή έως +++μμ, δηλ. επί 10ωρο καθημερινά για όλες τις ημέρες από Δευτέρα ως και Σάββατο, αφού τούτος απέφευγε την πρόσληψη άλλου υπαλλήλου. Δηλ. εργαζόμουν επι 50 ώρες την εβδομάδα για τις ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή (5Χ10) και 10 ώρες κάθε Σάββατο (όχι κατ` εξαίρεση όπως είχε πεί) εκ των οποίων οι 2 ώρες μετά το 8ωρο ήταν υπερωρία καθόσον οι εβδομαδιαίες ώρες υπερεργασίας είχαν ήδη καλυφθεί.
Τούτο το ωράριο και ημέρες εργασίας, συνεχίστηκε αδιαλείπτως μέχρι την +++ ότε και επανήλθε το 5νθήμερο εργασίας μου μετά από διαμαρτυρίες μου για την εξαντλητική εργασία που παρείχα και έτσι από ++ μέχρι και την απόλυσή μου την ++, εργαζόμουν πενθήμερο (με ημέρες ανάπαυσης την ++ και την ++), δηλ. εξακολουθούσα να εργάζομαι και το Σάββατο. Και για το χρονικό αυτό διάστημα, δηλ. από ++ για τις 5 αυτές ημέρες της εβδομάδας, εξακολουθούσα να εργάζομαι επι 10ωρο κατά τις ανωτέρω ώρες.(++πμ-++μμ).
Τις Κυριακές και αργίες όλου του διαστήματος από την πρόσληψή μου μέχρι την απόλυσή μου τη ++, εργάστηκα τις κατωτέρω συγκεκριμένα αναφερόμενες ημέρες για κάθε έτος.
Τα παραπάνω ωράρια και ημέρες εργασίας την εβδομάδα (με την ως άνω διαφοροποίηση από ++) ήταν πάγια και σε καμία περίπτωση ο αντίδικος δεν δεχόταν σύντμηση τους και περιορισμό λειτουργίας του καταστήματος του, το οποίο σημειωτέον ήταν καθημερινά και σ' όλες τις ώρες λειτουργίας του γεμάτο από κόσμο, παρά το ότι η επιχείρησή του λειτουργεί επι πενθήμερο και όχι επι 6ημερο, αφού δεν είναι ούτε βιομηχανία ούτε συνεχούς λειτουργίας με εναλλασσόμενες βάρδιες.
Ο εναγόμενος μου κατέβαλε ως μηνιαίο μισθό για την εργασία μου το ποσό των ++€/μήνα από την πρόσληψή μου μέχρι την ++ , ενώ από την ++ μέχρι την απόλυσή μου, μου κατέβαλε ++€/μήνα επικαλούμενος την 5νθήμερη εργασία μου.
Την + αιφνιδίως με απέλυσε επικαλούμενος +++++ που φυσικά δεν είχε καμία σχέση με την εργασία μου.
Απευθύνθηκα στον Επόπτη Εργασίας και μου κατέβαλε την αποζημίωση απόλυση ποσού +++
Δεν μου κατέβαλε τίποτα άλλο και τότε από τον επόπτη έμαθα ότι προκύπτουν διαφορές μισθών, διότι δεν με πλήρωνε κανονικά όλο αυτό το διάστημα, αξιώσεις μου από την εργασία τα Σάββατο και τις αργίες, αλλά και αξιώσεις για υπερεργασία και παράνομη υπερωρία τόσο τις καθημερινές όσο και τις ημέρες ανάπαυσης (6η και 7η) καθόσον ο αντίδικος δεν είχε αναγγείλει τις υπερωρίες στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας και δεν είχε λάβει σχετική άδεια και εν γένει καμιά τέτοια διατύπωση και διαδικασία έγκρισης δεν τήρησε για τις υπερωρίες μου (ούτε τις ανήγγειλε στην Επιθεώρηση Εργασίας ενώ δεν υπήρχε κατεπείγον, ούτε ειδικό βιβλίο υπερωριών τηρούσε) ενώ ούτε ουσιαστικές προϋποθέσεις υπερωρίας συνέτρεχαν, απλά ήταν τέτοια η βούληση του, αποκλειστικά προς μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης του και εν γένει έμαθα ότι προκύπτουν οι παρακάτω αναλυτικά αναφερόμενες αξιώσεις μου από τις αναφερόμενες κατωτέρω αιτίες.

ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΣΕΩΝ

Έχει ήδη κριθεί νομολογιακά ότι, η σύμβαση εργασίας των μισθωτών που απασχολούνται χωρίς να είναι εφοδιασμένοι με το προβλεπόμενο από την εργατική νομοθεσία βιβλιάριο υγείας, είναι άκυρη, η δε σχέση που δημιουργείται μετά την κατάρτιση της άκυρης σχέσης εργασίας καλείται απλή σχέση εργασίας η οποία, παρά την ακυρότητα διέπεται απ' όλους σχεδόν τους κανόνες από τους οποίους διέπεται και η έγκυρη σχέση εργασίας.
Στην περίπτωση αυτή η αξίωση αμοιβής του μισθωτού για την ακύρως παρασχεθείσα εργασία του καθώς επίσης για την υπερωριακή απασχόληση του (μέχρι πρότινος και για την υπερεργασία) και από την παράνομη εργασία του τα Σάββατο και τις Κυριακές, δεν στηρίζεται στις σχετικές διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας αλλά στις σχετικές διατάξεις του Αστικού Κώδικα περί αδικαιολογήτου πλουτισμού. Έτσι ο εργοδότης υποχρεούται να καταβάλει στο μισθωτό την αμοιβή που θα κατέβαλε σε άλλο εργαζόμενο του με τα ίδια προσόντα και ικανότητες, απασχολούμενο με έγκυρη σύμβαση εργασίας και κάτω από τις ίδιες συνθήκες και αντικείμενο απασχόλησης (ΑΠ 1252/2002 ΔΕΕ 2003/824, ΑΠ 977/98 ΕΕΔ 1999, σελ.906, ΕφΑθ350/99 ΕΑΕΔ2000 σελ.382 βλ. Λαναράς «ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ»έκδ. 2001, σελ. 19 όπου και επιπλέον παραπομπές σε Νομολογία).
Αντίθετα οι εργαζόμενοι με άκυρη σύμβαση εργασίας δικαιούνται ευθέως εκ του νόμου και όχι βάσει των διατάξεων περί αδικαιολογήτου πλουτισμού, τις αποδοχές αδείας και το επίδομα αδείας, τα δώρα εορτών, την προσαύξηση κατά 75% και κατά 25% για τυχόν απασχόληση τις Κυριακές και την νύχτα αντίστοιχα, καθώς επίσης την προσαύξηση για παράνομη υπερωριακή εργασία και κατά τις ημέρες των Κυριακών και εορτών αφού επιτρεπτά παρέχεται εργασία κατά τις ημέρες αυτές χωρίς προσφυγή στις διατάξεις του αδικαιολογήτου πλουτισμού. (ΑΠ 206/2009 ΝΟΜΟΣ βλ. παρ. Λαναράς ο. π. σελ. 19-20 όπου και παραπομπές σε Νομολογία).
Σε περίπτωση στέρησης της εβδομαδιαίας ανάπαυσης του εργαζομένου κατά την ημέρα της εβδομαδιαίας ανάπαυσης ή για την ταυτότητα του νομικού λόγου (και) η εκούσια ή εξαναγκασμένη παροχή εργασίας κατά την ημέρα της υποχρεωτικής ανάπαυσης (Σάββατο) λόγω εξαντλήσεως της 5νθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας, όπου ισχύει η τελευταία, ως εδώ εν προκειμένω, απαγορευόμενη από τους άνω κανόνες δημόσιας τάξης, είναι άκυρη και ο εργαζόμενος αυτός δικαιούται και το 1/25 του καταβαλλόμενου μισθού του βάσει των διατάξεων του αδικαιολογήτου πλουτισμού.
Η ωφέλεια αυτή για τις ημέρες ανάπαυσης, συνίσταται στις αποδοχές τις οποίες ο εργοδότης θα κατέβαλε σε άλλο μισθωτό, που θα απασχολείτο με έγκυρη σύμβαση εργασίας κατά τις άνω ημέρες υπό τις ίδιες συνθήκες με τον ακύρως κατ` αυτές εργασθέντα μισθωτό (ΑΠ 1253/2002 ΔΕΕ 2003/824, ΑΠ 1017/1995 ΔΕΝ 1995.1346, ΑΠ 353/1995 ΕΕργΔ 1995.1006, ΑΠ 930/1990 ΕλλΔνη 32.554, ΕφΔωδ 140/2004 Νόμος). Συνεπώς, για το ορισμένο της αγωγής, με την οποία ο εργαζόμενος ζητεί τις αποδοχές του, εξαιτίας της στέρησης της αναπληρωματικής εβδομαδιαίας του ανάπαυσης, ή της υποχρεωτικής εβδομαδιαίας ανάπαυσης πρέπει ν` αναφέρονται στο δικόγραφο τα σχετικά στοιχεία, δηλαδή η παροχή παράνομης εργασίας, ο χρόνος παροχής της εργασίας αυτής και το ποσό το οποίο θα κατέβαλλε ο εργοδότης σε άλλο μισθωτό, με τα ίδια προσόντα και ικανότητες, για την παροχή της ίδιας εργασίας και κάτω από τις ίδιες συνθήκες, καθώς και ο χωρίς νόμιμη αιτία πλουτισμός του εργοδότη, ο οποίος στην περίπτωση αυτήν επέρχεται από τη μη ελάττωση της περιουσίας του, εξαιτίας του ότι δεν κατέβαλλε μισθούς σε άλλον εργαζόμενο, που θα παρείχε έγκυρα την εργασία του (ΜπρΡόδου41/2012 ΝΟΜΟΣ, ΑΠ 974/1991 ΕΕργΔ 52.508, ΑΠ 1110/1991 ΕργΔ 52.511, ΑΠ 529/1990 ΕΕργΔ 50.23, ΕφΔωδ 140/2004 ό.π., ΕφΘεσ 1155/2002 Αρμ 2003.978, ΕφΘεσ 101/2001 ΔΕΕ 2002/319).
Με το ν. 3385/2005 η 41η-45η ώρα, επι 40ωρου εβδομαδιαίας απασχόλησης, όπως εν προκειμένω υποχρεούταν ο εργοδότης μου, συνιστά υπερεργασία και αμείβεται με το καταβαλλόμενο ωρομίσθιο προσαυξημένο κατά 25% , ενώ η πέραν των 45 ωρών την εβδομάδα απασχόληση θεωρείται υπερωριακή και αν είναι παράνομη-κατ` εξαίρεση υπερωρία-δηλ. χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις και έγκριση, όπως εν προκειμένω, αμείβεται κάθε ώρα με το καταβαλλόμενο ωρομίσθιο προσαυξημένο κατά 100%.
Με το νόμο 3863/10 (ΦΕΚ 115/15-7-10) τα ανωτέρω ποσοστά έγιναν 20% και 80% αντίστοιχα.
Με το νόμο 3846/2010 (10-5-10) η εργασία το Σάββατο αμείβεται με το καταβαλλόμενο ημερομίσθιο προσαυξημένο κατά 30%.
Εξάλλου, για το χρονικό διάστημα που παρείχα την εργασία μου και ζητούνται οι κατωτέρω αξιώσεις, ίσχυαν:
Η από 30/7/08 Εθνική Κλαδική ΣΣΕ για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στις εμπορικές επιχειρήσεις όλης της χώρας (ΠΚ 103/5-8-08) με ισχύ από 1/1/2008 που καταλαμβάνει και το 2009
Η από 4/3/11 όμοια ΣΣΕ (ΠΚ 14/17-3-11) με ισχύ από 1/1/10 και
Η από 26/7/12 όμοια ΣΣΕ (ΠΚ 13/31-7-12) με ισχύ από 1/8/12 έως 31/7/13, που κηρύχθηκαν υποχρεωτικές για όλους του εργαζόμενους.
Συνεπώς έπρεπε να αμείβομαι ως εξής:

++(6-8 χρόνια προϋπηρεσίας)
- Από ++: βασικός μισθός ++++ + + (20% επίδομα υπευθύνου προϊσταμένου ++) + (5% επίδομα ταμειακών λαθών) = ++ (ημερομίσθιο ++ ,ωρομίσθιο +++€)

- Από ++: ++

++(6-8 χρόνια προϋπηρεσίας)
- Από ++: ++

- Από ++: ++

++(8-10 χρόνια προϋπηρεσίας)
- Από ++: ++

++(8-10 έτη προϋπηρεσίας και από ++ 10-12 έτη προϋπηρεσίας)
- Από 1-9-2011: ++

++(10-12 χρόνια προϋπηρεσίας)
- Από ++: +++

Με βάση λοιπόν τα ανωτέρω ο αντίδικος μου οφείλει, δυνάμει εγκύρου συμβάσεως εργασίας τα κάτωθι αναλυτικά αναφερόμενα ποσά για κάθε αιτία και για κάθε χρονική περίοδο που αναφέρεται και με βάση τα ανωτέρω οριζόμενα ποσά βασικού μισθού, επιδομάτων και προσαυξήσεων διότι α)είχα την προϋπηρεσία που απαιτείται στον ίδιο για κάθε αναφερόμενη χρονική περίοδο (ήτοι 6-8 έτη το ++ κοκ), β)δικαιούμαι το ανωτέρω επίδομα 20% ως υπευθύνου ++αφού ήμουν +++υπεύθυνη πλήρως για την λειτουργία του τόσο από άποψη πωλήσεων όσο και από άποψη παραγγελιών και οικονομικών συναλλαγών σε τέτοιο βαθμό που, ελλείψει άλλου υπαλλήλου αλλά και του εναγομένου, αναπλήρωνα την διεύθυνση του καταστήματος και γι` αυτό δικαιούμαι το επίδομα τούτο, γ) δικαιούμαι το επίδομα 5% ταμειακών λαθών αφού πράγματι όχι μόνο χειριζόμουν τις εισπράξεις και απέδιδα ρέστα και εν γένει έκανα την κάθε συναλλαγή με την ταμειακή μηχανή, αλλά και διότι «έκανα και παρέδιδα ταμείο» κατά την έκφραση των συναλλαγών δηλ. λογοδοσία εισπράξεων και πληρωμών καθημερινά, δηλ. εκτελούσα διαχειριστικές και ταμειακές εργασίες που ενέχουν τον κίνδυνο ζημιών αποκλειστικά από διαχειριστικές και λογιστικές πράξεις και ενέργειες (Ντάσιος: Εργατ.Δικ. Δικ. Τα Ι Α/Ι, 1999 σελ. 397) και φυσικά δ) δικαιούμαι και το επίδομα 5% 10ετίας μετά την συμπλήρωση του χρόνου αυτού από την πρόσληψή μου την +++, και άλλωστε τούτα προβλέπονται ανωτέρω από το νόμο.
Άλλως και επικουρικά, σε περίπτωση που ήθελε κριθεί ότι η εργασιακή μου σύμβαση ήτο άκυρη και παράνομη για οιονδήποτε λόγο και δη τον ανωτέρω που αναφέρω κατά το χρονικό διάστημα που είναι επίδικο κατά τα κατωτέρω, και ως εκ τούτου δήθεν δεν μου οφείλει τα παρακάτω αναλυτικά αναφερόμενα ποσά με βάση τις ανωτέρω ΣΣΕ για κάθε περιγραφόμενη κατωτέρω αιτία δυνάμει εγκύρου συμβάσεως εργασίας, τότε μου οφείλει τούτα κατά τις διατάξεις περί αδικαιολόγητου πλουτισμού (904 επ. ΑΚ), αλλά και απ` ευθείας βάσει του νόμου, αφού ύστερα από άκυρη ή παράνομη εργασιακή σύμβαση και παροχή εργασίας αντίστοιχα, ο εναγόμενος ως λήπτης της παροχής-εργασίας, για την οποία δεν υπάρχει νόμιμη αιτία (άκυρη εργασία), ή υπάρχει παράνομη εργασία, κατέστη αδικαιολόγητα πλουσιότερος εις βάρος της περιουσίας μου και επί ζημία μου. Η οφειλόμενη δε αποζημίωση, είναι ίση με την ωφέλεια που τούτος οπωσδήποτε αποκόμισε από την παρασχεθείσα εργασία μου δια της αποφυγής ελάττωσης της περιουσίας του ,η οποία θα επέρχονταν από την καταβολή μισθών και εν γένει αποδοχών και προσαυξήσεων επ` αυτών, με βάση τις κατωτέρω αιτίες, σε άλλον εργαζόμενο με τα ίδια προσόντα και υπό τις ίδιες συνθήκες, με το ίδιο ωράριο και το ίδιο αντικείμενο εργασίας, με έγκυρη σύμβαση εργασίας και είναι έτσι υποχρεωμένος, σύμφωνα με τις διατάξεις 904ΑΚ και 908 ΑΚ να μου αποδώσει την ωφέλεια (πλουτισμό) που αποκόμισε και διατηρείται μέχρι σήμερα δηλ. κατά το χρόνο επίδοσης της παρούσης και μάλιστα ανεξάρτητα από το ποσό της ζημίας που υπέστην.
Δηλ. η ωφέλεια αυτή που πρέπει να μου αποδοθεί συνιστάται και υπολογίζεται με βάση την αμοιβή που θα κατέβαλλε τούτος, αναγκαίως και κατ` ελάχιστον, σύμφωνα με τις συνθήκες, χρόνο και περιστάσεις της παροχής εργασίας μου, καθώς και το αντικείμενο της που ανωτέρω περιγράφηκαν και σύμφωνα με τα επικρατούντα στον οικείο τομέα συναλλαγών στον τόπο που προσέφερα τις υπηρεσίες μου, για τον ίδιο χρόνο, σε άλλο πρόσωπο το οποίο θα προσελάμβανε με έγκυρη εργασιακή σύμβαση και θα είχε τις ίδιες ικανότητες και προσόντα μ' εμένα και με το ίδιο αντικείμενο και ωράριο εργασίας και η οποία δεν θα μπορούσε να ήταν κατώτερη από κατωτέρω ποσά των αμοιβών, αποδοχών και προσαυξήσεων μου για κάθε αιτία, βάσει των ανωτέρω ΣΣΕ, που κατωτέρω αναλυτικά αναφέρω και τούτα δέον και αιτούμαι να καταβάλει νομιμότοκα αφότου έγινε ο πλουτισμός (346,911.2ΑΚ), δηλ. από τις χρονικές περιόδους και ημερομηνίες αντιστοίχως για κάθε αιτία, άλλως από το τέλος εκάστους έτους μέσα στο οποίο παρασχέθηκε η εργασία μου και που κατωτέρω αναλυτικά αναφέρονται. Άλλωστε οποιαδήποτε επίκληση από αυτόν της τυχόν ακυρότητας της συμβάσεώς μας, αποκρούω ως καταχρηστική αφού ουδεμία τέτοια ακυρότητα επικαλέσθηκε κατά την πρόσληψή μου, αλλά ούτε και έκτοτε σε εύλογο χρονικό διάστημα ,εγώ δε καλόπιστα θεωρούσα ως έγκυρη την σύμβαση εργασίας (ΟλΑΠ 534/64 ΔΕΝ 20,650).
Ειδικότερα για την απασχόλησή μου την 6η και 7η ημέρα, δηλ. Σάββατο και Κυριακές και εφόσον ήθελε κριθεί ότι παρείχα άκυρη ή και παράνομη εργασία, δέον και αιτούμαι σύμφωνα με τις ανωτέρω ίδιες διατάξεις του αδικαιολογήτου πλουτισμού, αλλά και απ` ευθείας βάσει του νόμου, να μου καταβάλει για τον χρόνο παροχής αυτής της εργασίας που κατωτέρω αναλυτικά αναφέρεται, τα κατωτέρω αναλυτικά αναφερόμενα ποσά που αντιστοιχούν στα ποσά που θα κατέβαλλε σε άλλο μισθωτό, με τα ίδια προσόντα και ικανότητες, για την παροχή της ίδιας εργασίας τις ημέρες αυτές και κάτω από τις ίδιες συνθήκες, καθόσον τούτα συνιστούν και τον χωρίς νόμιμη αιτία πλουτισμό του-ωφέλεια που αποκόμισε και εξακολουθεί να σώζεται και κατά το χρόνο επίδοσης της παρούσης, από τη μη ελάττωση της περιουσίας του, εξαιτίας του ότι δεν κατέβαλλε μισθούς και εν γένει αποδοχές και προσαυξήσεις σε άλλον εργαζόμενο, που θα παρείχε έγκυρα την εργασία του και τις ημέρες αυτές.
Η δε οφειλόμενη σε μένα αποζημίωση με βάση τις ανωτέρω διατάξεις, δεν μπορεί να είναι κατώτερη από τα ανωτέρω προβλεπόμενα ποσά των ΣΣΕ που αναφέρθηκαν, καθόσον τούτος θα κατέβαλλε με έγκυρη σύμβαση εργασίας καταρχήν α)τον ανωτέρω βασικό μισθό αυτών, προσαυξημένο λόγω προϋπηρεσίας για τον εργαζόμενο που θα είχε πράγματι τέτοια, όπως εγώ εν προκειμένω αφού το ++ είχα ήδη προϋπηρεσία 6-8 έτη στον ίδιο εργοδότη, που αύξανε τα επόμενα χρόνια και άρα είχα και τα ουσιαστικά προσόντα πείρας και ικανότητας για αποδοτική εργασία και παραγωγική απόδοση, β) θα κατέβαλλε επίσης το επίδομα 20% ως υπευθύνου ++ και συνεπώς πρέπει και αιτούμαι να ληφθεί και αυτό υπ` όψιν για την οφειλόμενη σε μένα αποζημίωση διότι είχα επίσης τα ουσιαστικά προσόντα προς τούτο ως εκ της προσφοράς εργασίας μου ως υπευθύνου και προϊσταμένου ++, όπως αναλυτικά αναφέρθηκε και παραπέμπω ανωτέρω και επίσης πρέπει να υπολογιστούν και γ) τα επιδόματα 5% ταμειακών λαθών αλλά και δ) 5% λόγω 10ετίας που αναγκαίως θα κατέβαλε με έγκυρη σύμβαση εργασίας καθόσον και στο πρόσωπό μου συντρέχουν για το διάστημα από το ++ και μετά οι περιστάσεις αυτές καθόσον ενεργούσα ταμειακές και διαχειριστικές πράξεις και οπωσδήποτε είχα συμπληρώσει 10ετία εργασίας από το ++και συνεπώς εφόσον όλα τούτα προβλέπονται στις σχετικές ΣΣΕ ως αποδοχές με έγκυρη σύμβαση για εργαζόμενο που θα εργαζόταν όπως εγώ ήτοι με το ίδιο ωράριο, αντικείμενο, προσόντα, ιδιότητες και χρόνο, πρέπει και αιτούμαι να υπολογιστούν και για την αποζημίωσή μου με βάση τις ανωτέρω διατάξεις.

Συνεπώς ο αντίδικος μου οφείλει είτε λόγω έγκυρης σύμβασης εργασίας είτε, επικουρικά, με βάση τις διατάξεις του αδικαιολογήτου πλουτισμού, στις οποίες εδράζεται η επικουρική βάση της αγωγής μου και δέον και ΑΙΤΟΥΜΑΙ να μου καταβάλει, τα κάτωθι ποσά για κάθε μία από τις κατωτέρω αναφερόμενες αιτίες με τον νόμιμο τόκο υπερημερίας και επιδικίας, ως εξής, ήτοι:

Ι

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΙΣΘΩΝ

- Από ++ έως ++ :
Έπρεπε να λάβω ++ μήνες Χ +++€ = +++€
Έλαβα ++ μήνες Χ +++€ = +++€
Διαφορά +++€( διαφορά κατά μήνα +++€ Χ ++μήνες)
Την διαφορά αυτή κατά μήνα ήτοι ++++€, δέον και αιτούμαι να μου καταβάλλει για κάθε μήνα αυτής της περιόδου, νομιμότοκα από την 1η ημέρα του επόμενου μήνα που παρασχέθηκε η εργασία αυτή ήτοι την επόμενη της δήλης ημέρας καταβολής ότε και κατέστησαν απαιτητά και ληξιπρόθεσμα αλλά και διότι οχλήθηκε ο εναγόμενος προς τούτο και πάντως από τον ίδιο ανωτέρω χρόνο ακόμα και αν ήθελε κριθεί άκυρη η σύμβαση εργασίας μου ή και παράνομη η εργασία, καθόσον και τότε (ΑΠ 807/1990 ΕΕΔ 50,38, ΑΠ 978/85 ΕΕΔ 45,547, Λ. Ντάσιος Εργατικό Δικ. Δικ. 1999, τ. Ι Α/Ι, παρ. 293, παρ. 397), οφείλονται τόκοι υπερημερίας από το τέλος του μήνα που θα ήταν καταβλητέα τούτα τα ποσά ως αποδοχές από έγκυρη σύμβαση ή νόμιμη εργασία μισθωτού με τα ίδια προσόντα, ιδιότητες, υπό τις ίδιες συνθήκες, ωράριο και αντικείμενο εργασίας, αφού άλλωστε ο εργοδότης μου πλούτισε από την παροχή των ανωτέρω εργασιών από την ανωτέρω περίοδο του κάθε μήνα που παρασχέθηκε αυτή, κατ` 911.2 ΑΚ, του πλουτισμού σωζομένου εισέτι κατά το χρόνο επίδοσης, άλλως το ανωτέρω συνολικά ποσό νομιμότοκα από το τέλος της περιόδου που παρασχέθηκαν οι ανωτέρω εργασίες, ήτοι από ++, άλλως από το τέλος του έτους που παρασχέθηκε τούτη, ήτοι από ++ άλλως από την επίδοση της αγωγής, μέχρι την εξόφληση

- Από ++ έως ++ :
Έπρεπε να λάβω +++
Έλαβα ++++
Διαφορά +++
Την διαφορά αυτή κατά μήνα ήτοι +++€, δέον και αιτούμαι να μου καταβάλλει για κάθε μήνα αυτής της περιόδου, νομιμότοκα από την 1η ημέρα του επόμενου μήνα +++


ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΜΙΣΘΩΝ
Συνεπώς μου οφείλει ως διαφορές μισθών που δεν μου καταβλήθηκαν για το ανωτέρω χρονικό διάστημα, συνολικά μετά από άθροιση το ποσό των +++€
νομιμότοκα το κάθε ανωτέρω επιμέρους κονδύλιο δηλ. διαφορά μισθού για κάθε μήνα, για κάθε ανωτέρω αναφερόμενη περίοδο, από την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα, οπότε και κατέστη το σχετικό κονδύλιο ληξιπρόθεσμο και απαιτητό κατά τις ανωτέρω διακρίσεις για κάθε τέτοιο ποσό κάθε περιόδου,
άλλως νομιμοτόκως,
το ποσό των +++€ από ++, άλλως από ++
το ποσό των ++€ από ++
το ποσό των +++++
άλλως νομιμοτόκως,όλα τα ανωτέρω ποσά από την επίδοση της παρούσης αγωγής, μέχρι την πλήρη εξόφληση.

ΙΙ
ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ

1. ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑ,
2.ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ,
3.ΠΛΗΡΩΜΗΣ 6ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,
4. ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.

++

Από ++ έως ++:
Για υπερεργασία (41η-45η ώρα)= 5 ώρες/εβδομάδα = 20ώρες/μήνα Χ 8μήνες= 160 ώρες Χ +++€ ωρομίσθιο + 25% προσαύξηση = +++€ (οφειλόμενο κατά μήνα ποσό +++€)

Για παράνομη (κατ` εξαίρεση) υπερωρία (45η-50η ώρα)= 5 ώρες/εβδομάδα = 20 ώρες/μήνα Χ 8 μήνες = 160 ώρες Χ +++€ ωρομίσθιο +100% προσαύξηση = +++€
(οφειλόμενο κατά μήνα ποσό +++€)

Για εργασία το Σάββατο (6η ημέρα σε καθεστώς 5νθημέρου) και για τις πρώτες 8 ώρες μου οφείλεται ένα ημερομίσθιο (μισθός:25), ήτοι:
4 Σάββατο/μήνα Χ 8 μήνες = 32 ημερομίσθια Χ (+++:25=)+++€ ημερομίσθιο = +++ €
(οφειλόμενο κατά μήνα ποσό +++€)

Για τις επόμενες 2 ώρες παράνομης υπερωρίας κάθε Σαββάτου, θεωρούμενες ως παράνομες αφού οι εβδομαδιαίες ώρες υπερεργασίας είχαν καλυφθεί οφείλεται:
2 ώρες π.υ/Σάββατο Χ 32 Σάββατο=64 ώρες π.υ σε Σάββατο Χ +++€ ωρομίσθιο+100% προσαύξηση= +++€
(οφειλόμενο κατά μήνα ποσό ++€)

Τα ανωτέρω ποσά κατά μήνα ήτοι ++€ για υπερεργασία, ++€ για π.υ, ++€ για εργασία το Σάββατο και +++€ για π.υ σε Σάββατο δέον και αιτούμαι να μου καταβάλλει για κάθε μήνα αυτής της περιόδου, νομιμότοκα από την 1η ημέρα του επόμενου μήνα που παρασχέθηκε η εργασία αυτή ήτοι την επόμενη της δήλης ημέρας καταβολής ότε και κατέστησαν απαιτητά και ληξιπρόθεσμα αλλά και διότι οχλήθηκε ο εναγόμενος προς τούτο και πάντως από τον ίδιο ανωτέρω χρόνο ακόμα και αν ήθελε κριθεί άκυρη η σύμβαση εργασίας μου ή και παράνομη η εργασία, καθόσον και τότε (ΑΠ 807/1990 ΕΕΔ 50,38, ΑΠ 978/85 ΕΕΔ 45,547, Λ. Ντάσιος Εργατικό Δικ. Δικ. 1999, τ. Ι Α/Ι, παρ. 293, παρ. 397), οφείλονται τόκοι υπερημερίας από το τέλος του μήνα που θα ήταν καταβλητέα τούτα τα ποσά ως αποδοχές από έγκυρη σύμβαση ή νόμιμη εργασία μισθωτού με τα ίδια προσόντα, ιδιότητες, υπό τις ίδιες συνθήκες, ωράριο και αντικείμενο εργασίας, αφού άλλωστε ο εργοδότης μου πλούτισε από την παροχή των ανωτέρω εργασιών από την ανωτέρω περίοδο του κάθε μήνα που παρασχέθηκε αυτή, κατ` 911.2 ΑΚ, του πλουτισμού σωζομένου εισέτι κατά το χρόνο επίδοσης, άλλως τα ανωτέρω ποσά για κάθε αιτία και συνολικά +++€ νομιμότοκα από το τέλος της περιόδου που παρασχέθηκαν οι ανωτέρω εργασίες, ήτοι από ++, άλλως από το τέλος του έτους που παρασχέθηκαν τούτες, ήτοι από ++ άλλως από την επίδοση της αγωγής, μέχρι την εξόφληση

Από ++ έως ++:

Για υπερεργασία +++

Για παράνομη υπερωρία +++

Για εργασία το Σάββατο +++

Για τις επόμενες 2 ώρες παράνομης υπερωρίας κάθε Σαββάτου, +++


++….


Συνολικά λοιπόν μου οφείλει και δέον και ΑΙΤΟΥΜΑΙ να μου καταβάλει νομιμοτόκως με το νόμιμο τόκο υπερημερίας και επιδικίας, μέχρι την εξόφληση, τα κάτωθι ποσά για το παρόν κεφάλαιο της αγωγής μου:
1. ΓΙΑ ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑ

Από ++ έως ++: συνολικά +++€ και οφειλόμενο κατά μήνα ποσό +++€, νομιμοτόκως τούτο για κάθε μήνα αυτής της περιόδου από την 1η του επόμενου μήνα, άλλως το συνολικό ποσό από 1/9/08, άλλως από 1/1/09, άλλως από την επίδοση της αγωγής

Από ++ έως ++: συνολικά +++€ και οφειλόμενο κατά μήνα ποσό ++€, νομιμοτόκως τούτο για κάθε μήνα αυτής της περιόδου από την 1η του επόμενου μήνα, άλλως το συνολικό ποσό από 1/1/09, άλλως από την επίδοση της αγωγής

Από ++ έως ++++


Και συνολικά ++€

2.ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ-ΚΑΤ` ΕΞΑΙΡΕΣΗ- ΥΠΕΡΩΡΙΑ

Από ++ έως ++: συνολικά ++€ και οφειλόμενο κατά μήνα ποσό ++€, νομιμοτόκως τούτο για κάθε μήνα αυτής της περιόδου από την 1η του επόμενου μήνα, άλλως το συνολικό ποσό από ++, άλλως από ++, άλλως από την επίδοση της αγωγής

Από ++ έως ++: +++

Και συνολικά: ++€


3.ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ 6ης ΗΜΕΡΑΣ (ΣΑΒΒΑΤΟ)

Από ++ έως ++: συνολικά ++€ και οφειλόμενο κατά μήνα ποσό ++€ νομιμοτόκως τούτο για κάθε μήνα αυτής της περιόδου από την 1η του επόμενου μήνα, άλλως το συνολικό ποσό από ++, άλλως από ++, άλλως από την επίδοση της αγωγής

Από ++ έως ++:
Και συνολικά ++€


4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ (2ΩΡΕΣ) ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Από ++ έως ++: συνολικά +++€ και οφειλόμενο κατά μήνα ποσό ++€ νομιμοτόκως τούτο για κάθε μήνα αυτής της περιόδου από την 1η του επόμενου μήνα, άλλως το συνολικό ποσό από ++, άλλως από ++, άλλως από την επίδοση της αγωγής

Από ++ έως ++:

Και συνολικά: +++€

Δηλ. συνολικά για τις αιτίες του παρόντος κεφαλαίου της αγωγή μου, το ποσό των +++€ νομιμοτόκως κατά τις ανωτέρω διακρίσεις.

ΙΙΙ

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 75% ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΙΩΝ

Ο εναγόμενος με απασχόλησε επι 10ωρο και τις κάτωθι Κυριακές και αργίες δηλ. την 7η ημέρα στερώντας μου την ανάπαυση της 7ης ημέρας, (αλλά και την ανάπαυση της 6ης -Σάββατο- κατά τα ανωτέρω εκτεθέντα ειδικώς για κάθε περίοδο), χωρίς να αναπληρώσει τούτη με άλλη μέρα και χωρίς να μου καταβάλει αμοιβή-αποζημίωση για την πρόσθετη αυτή εργασία μου σε ημέρα αργίας, αλλά ούτε και την προσαύξηση του νόμου επ` αυτής. Οι μισθωτοί που εργάστηκαν τις ημέρες αυτές και αμείβονται με μηνιαίο μισθό, δικαιούνται για την απασχόλησή τους αυτή προσαύξηση 75% επί του 1/25 του νόμιμου μισθού τους αφού έτσι δεν αυξάνουν οι εργάσιμες ημέρες του μήνα και ειδικότερα:
Για το ++:
(από ++ έως ++)
Με απασχόλησε την Κυριακή ++++++
Συνεπώς μου οφείλει και δέον και αιτούμαι να μου καταβάλει για τις πρώτες 8 ώρες κάθε αργίας ένα ημερομίσθιο προσαυξημένο κατά 75% ήτοι (+++:25=)+++€ ημερομ+75% Χ 4= +++€ νομιμότοκα από το τέλος της αντίστοιχης χρονικής περιόδου που έπρεπε σε κάθε περίπτωση να καταβληθούν, ήτοι από ++ αφού είχαν καταστεί απαιτητά, άλλως από ++, άλλως από την επίδοση της αγωγής.
Για τις επόμενες 2 ώρες υπερωρίας κάθε αργίας θεωρούμενες παράνομες εφόσον οι ώρες εβδομαδιαίας υπερεργασίας είχαν εξαντληθεί μου οφείλει και δέον και αιτούμαι να μου καταβάλει 2 ώρες Χ 4 αργίες=8 ώρες Χ +++€ ωρομίσθιο+75% προσαύξηση αργίας+100% προσαύξηση= +++€ νομιμότοκα από το τέλος της αντίστοιχης χρονικής περιόδου που έπρεπε σε κάθε περίπτωση να καταβληθούν, ήτοι από ++ αφού είχαν καταστεί απαιτητά, άλλως από ++, άλλως από την επίδοση της αγωγής.
(από ++ έως ++)
Με απασχόλησε την Κυριακή ++++
Συνεπώς μου οφείλει και δέον και αιτούμαι να μου καταβάλει +++
Συνεπώς μου οφείλει για αποδοχές μου και λόγω προσαύξησης 75% για την εργασία Κυριακών και εορτών μετά από άθροιση των επιμέρους κονδυλίων του παρόντος κεφαλαίου το ποσό των +++€ , νομιμότοκα κάθε επι μέρους ανωτέρω κονδύλιο για κάθε χρονική περίοδο που αναφέρεται, από το τέλος της αντίστοιχης χρονικής περιόδου και έτους που έπρεπε κατά νόμω σε κάθε περίπτωση να καταβληθούν αφού είχαν καταστεί απαιτητά.

IV
ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ
Ο αντίδικος παρόλο που οχλούνταν κατ` επανάληψη για την χορήγηση της ετήσιας άδειάς μου, κάθε φορά με πρόφαση τον φόρτο εργασίας με παρέπεμπε αργότερα και πάντως δεν μου χορηγούσε όλες τις ημέρες αδείας που δικαιούμαι από το νόμο κατ` έτος. Έτσι δικαιούμαι
Για το ++
Μου χορήγησε 9 ημέρες άδεια (από ++++), ενώ έπρεπε να μου χορηγήσει, εν όψει του χρόνου απασχόλησης μου στην επιχείρηση, 22 εργάσιμες ημέρες. Συνεπώς μου οφείλει αποζημίωση για μη λήψη αδείας 13 ημερών που ισούται με τις αποδοχές αδείας προσαυξημένες κατά 100% λόγω ποινής για μη χορηγηθείσα άδεια, δηλ. 13 Χ (+++:25=)++€ ημερομίσθιοΧ2= +++€ νομιμότοκα από 1/1/2009, ήτοι από το τέλος του έτους της μη χορηγηθείσης αδείας που έπρεπε να μου καταβάλει, άλλως από την επίδοση της παρούσης
Για το ++
Μου χορήγησε 7 ημέρες άδεια (+++),

Συνεπώς μετά από άθροιση των αξιώσεών μου των ανωτέρω κεφαλαίων, μου οφείλει:
-Για διαφορές μισθών το ποσό των +++€ (κεφ.Ι)
-Για υπερεργασία, π.υ, Σάββατα και π.υ Σαββάτου το ποσό των +++ (κεφ.ΙΙ,1,2,3,4)
-Για Κυριακές και αργίες το ποσό των ++ (κεφ.ΙΙΙ)
-Για αποζημίωση αδείας το ποσό των +++ (κεφ IV)

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: +++€


Επειδή ο εναγόμενος αρνείται να μου καταβάλει τα παραπάνω ποσά παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου και πρέπει να υποχρεωθεί να μου τα καταβάλει με απόφαση προσωρινά εκτελεστή, λόγω της προφανούς ζημίας που θα υποστώ, ελλείψει χρημάτων μου και συνεπεία της ανεργίας μου από την καθυστέρηση μέχρι την έκδοση της τελεσίδικης απόφασης νομιμοτόκως από τις ανωτέρω αναλυτικά αναφερόμενες ημερομηνίες κάθε περιόδου και για κάθε αιτία κατά τις οποίες κάθε ανωτέρω ποσό κατέστη απαιτητό, άλλως από την επίδοση της παρούσης.

Επειδή μέχρι σήμερα τούτος δεν μου κατέβαλε τα ανωτέρω ποσά, παρά τη συνεχή όχλησή του και παρά το ότι κατέφυγα στον Επόπτη Εργασίας και οχλήθηκε-κλήθηκε προς τούτο να τα καταβάλει, ενώ η μη εκπλήρωση του ανωτέρω χρέους δεν οφείλεται σε αδυναμία του, αφού έχει την οικονομική δυνατότητα προς τούτο, δεδομένης της ευρείας και κερδοφόρας δραστηριότητας της επιχείρησης του και συνεπώς δυστροπεί συστηματικά και από πρόθεση περί την εξόφλησή τους.

Για τους ανωτέρω λόγους και με την επιφύλαξη των δικαιωμάτων μου και τα κατά τη συζήτηση προστεθησόμενα

ΑΙΤΟΥΜΑΙ: να γίνει δεκτή η αγωγή μου και να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να μου καταβάλλει συνολικά το ποσό των +++€ και εξ` αυτού του ποσού, νομιμοτόκως τα κάτωθι ποσά με το νόμιμο τόκο υπερημερίας και επιδικίας, μέχρι την πλήρη εξόφληση, ως εξής:

Ι. Για διαφορές μισθών το ποσό των +++€, νομιμότοκα το κάθε ανωτέρω επιμέρους κονδύλιο δηλ. διαφορά μισθού για κάθε μήνα, για κάθε ανωτέρω αναφερόμενη στο ιστορικό περίοδο, από την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα, οπότε και κατέστη ληξιπρόθεσμο και απαιτητό το σχετικό κονδύλιο κατά τις ανωτέρω διακρίσεις για κάθε τέτοιο ποσό κάθε περιόδου,
άλλως νομιμοτόκως,
το ποσό των +++€ από ++, άλλως από ++
το ποσό των +++€ από ++
το ποσό των +++++
άλλως νομιμοτόκως, όλα τα ανωτέρω ποσά από την επίδοση της παρούσης αγωγής, μέχρι την πλήρη εξόφληση.

ΙΙ. 1)Για υπερεργασία, 2)π.υ, 3)Σάββατο και 4)π.υ σε Σάββατο, το ποσό των +++€ νομιμότοκα ως εξής, μέχρι την πλήρη εξόφληση:

1. Για υπερεργασία
Από ++ έως ++: συνολικά +++€ και οφειλόμενο κατά μήνα ποσό +++€, νομιμοτόκως τούτο για κάθε μήνα αυτής της περιόδου από την 1η του επόμενου μήνα, άλλως το συνολικό ποσό από ++, άλλως από ++, άλλως από την επίδοση της αγωγής

Από ++ έως +++

Και συνολικά +++€

2.για παράνομη-κατ` εξαίρεση- υπερωρία

Από ++ έως ++: συνολικά ++€ και οφειλόμενο κατά μήνα ποσό +++€, νομιμοτόκως τούτο για κάθε μήνα αυτής της περιόδου από την 1η του επόμενου μήνα, άλλως το συνολικό ποσό από ++, άλλως από ++, άλλως από την επίδοση της αγωγής

+++…
3.για πληρωμή 6ης ημέρας (Σάββατο)

Από ++ έως ++: συνολικά +++€ και οφειλόμενο κατά μήνα ποσό +++€ νομιμοτόκως τούτο για κάθε μήνα αυτής της περιόδου από την 1η του επόμενου μήνα, άλλως το συνολικό ποσό από ++, άλλως από ++, άλλως από την επίδοση της αγωγής

+++
Και συνολικά +++€

4. για την παράνομη (2ωρες) υπερωριακή εργασία τα Σάββατο

Από ++ έως ++: συνολικά +++€ και οφειλόμενο κατά μήνα ποσό ++€ νομιμοτόκως τούτο για κάθε μήνα αυτής της περιόδου από την 1η του επόμενου μήνα, άλλως το συνολικό ποσό από ++, άλλως από ++, άλλως από την επίδοση της αγωγής

++

Και συνολικά: ++€

ΙΙΙ. Για αποζημίωση και προσαύξηση 75% για εργασία Κυριακών και αργιών το ποσό των ++€, νομιμότοκα ως εξής, μέχρι την πλήρη εξόφληση:

Το ποσό των ++€ νομιμότοκα από ++, άλλως από ++, άλλως από την επίδοση της αγωγής.
Το ποσό των ++€ νομιμότοκα από ++, άλλως από ++, άλλως από την επίδοση της αγωγής.
Το ποσό των ++++

IV. για αποζημίωση άδειας και προσαύξηση, το ποσό των ++€, νομιμοτόκως ως εξής μέχρι την εξόφληση:

Το ποσό των ++€ νομιμότοκα από ++, άλλως από την επίδοση της παρούσης
Το ποσό των +++ € νομιμότοκα από ++, άλλως από την επίδοση της παρούσης
Το ποσό των ++++
Να κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή η απόφαση που θα εκδοθεί και
Να καταδικασθεί τούτος στην δικαστική μου δαπάνη και αμοιβή του πληρεξουσίου δικηγόρου μου.

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Ανδρέας Aπ.Βρόντος
Δικηγόρος παρ` Αρείω Πάγω
24410-41255/6972422002
FAX 24410-41257
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Copyright Βρόντος Ανδρέας © 2013