Υπηρεσίες

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται,  άνω της 20ετίας, σε όλους του κλάδους του Δικαίου.

Αναλαμβάνουμε Ποινικές υποθέσεις όλων των ειδών (κακουργήματα, πλημμελήματα) σε όλα τα στάδια, από την προδικασία, την αυτόφωρη διαδικασία, την ενδιάμεση διαδικασία των Συμβουλίων, μέχρι τις αναιρέσεις ποινικών αποφάσεων και βουλευμάτων στον ΑΠ. Ειδικά με τις τελευταίες, υπήρξε ιδιαίτερη και επιτυχής ενασχόληση του γραφείου μας, λόγω της φύσεως και της βαρύτητας του αντικειμένου, αλλά και λόγω της ανάγκης προστασίας των δικαιωμάτων των πελατών μας.

Παρέχουμε επίσης πλήρη νομική κάλυψη και προστασία στον ευαίσθητο τομέα της εκτέλεσης των ποινών (συγχωνεύσεις ποινών, αναβολές και αναστολές εκτέλεσης, μετατροπές ποινών κλπ).

Ενδεικτικά το γραφείο μας χειρίστηκε ποινικές υποθέσεις στους εξής τομείς: ανθρωποκτονία από αμέλεια, απάτη, πλαστογραφία, εκβίαση, κλοπή, υπεξαίρεση, σωματικές βλάβες, δυσφήμηση, απειλή, αυτοδικία, αρπαγή, καταδολίευση δανειστών, εμπρησμός, ασφάλεια συγκοινωνιών, ναρκωτικά, πνευματική ιδιοκτησία, δασικά και αγορανομικά αδικήματα, ακάλυπτες επιταγές, ενδοοικογενειακή βία, φοροδιαφυγή, μη καταβολή ΦΠΑ και εισφορών, τροχαία ατυχήματα κλπ.

 

Στον χώρο του Αστικού Δικαίου παρέχουμε υπηρεσίες σε όλους τους τομείς, στάδια και διαδικασίες εκδίκασης των αστικών υποθέσεων, από την σύνταξη εξωδίκου και κατάθεση αγωγής, μέχρι την σύνταξη και συζήτηση αναιρέσεων στον Άρειο Πάγο. Η μακρόχρονη και εκτενής ενασχόλησή μας ακόμη και σε εξειδικευμένες υποθέσεις αστικού δικαίου, αποτυπώνεται στο σύνολο των υποδειγμάτων δικογράφων που αναρτώνται ενδεικτικά, στον παρόντα ιστότοπο και αφορούν, πλήν των άλλων, και σε υποθέσεις Γενικού και Ενοχικού Δικαίου, Εργατικού Δικαίου, Εμπορικού Δικαίου, Δικαίου των Αξιογράφων, Εμπραγμάτου Δικαίου, Κληρονομικού Δικαίου, όπως αγωγές χρεών από πωλήσεις και συμβάσεις, μισθωτικές αγωγές, αγωγές από συμβάσεις έργου, αγωγές δανείων, αδικαιολογήτου πλουτισμού, αδικοπραξιών εν γένει, αγωγές αποζημίωσης από τροχαία ατυχήματα, αγωγές διαζυγίου, διατροφών, επιμέλειας και επικοινωνίας τέκνων, εμπράγματες αγωγές κυριότητας, νομής, δουλειών, εγγραφές και άρσεις-διαγραφές προσημειώσεων και υποθηκών, διαταγές πληρωμής και αγωγές από επιταγές, συναλλαγματικές, τιμολόγια, σύνταξη εταιρικών και καταστατικών εταιριών, κλπ. Σε όλες αυτές τις υποθέσεις και όπου σχετικώς προβλέπεται από το νόμο, παρέχουμε άμεσα υπηρεσίες προσωρινής δικαστικής προστασίας με αίτηση και λήψη ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινών διαταγών.

 

Πλήρεις νομικές υπηρεσίες παρέχουμε επίσης στον σύγχρονο τομέα των ρυθμίσεων χρεών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών (νόμος Κατσέλη) καθώς και στο, διαχρονικά πιεστικό και ψυχοφθόρο για τον πολίτη, στάδιο της Εκτέλεσης, δηλ. Κατασχέσεων και Πλειστηριασμών ακινήτου περιουσίας, όπως ενδεικτικά ανακοπές και συναφείς αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης κατά των πράξεων της διαδικασίας της κατάσχεσης, του πλειστηριασμού, διορθώσεις τιμής, κλπ.

 

Στον χώρο του Διοικητικού Δικαίου, μακρόχρονη είναι η προσφορά υπηρεσιών μας κατά δυσμενών για τον πολίτη, ατομικών πράξεων της Διοίκησης και ΟΤΑ, ενώπιον των τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων (πρόστιμα, άδειες οχημάτων και καταστημάτων, κοινόχρηστα, αποζημιώσεις, αποφάσεις ΟΤΑ, κλπ) με προσφυγές, αιτήσεις ακύρωσης, αιτήσεις αναστολών αλλά και ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου (καταλογιστικές πράξεις) και ενώπιον του ΣτΕ (αιτήσεις ακύρωσης και αναιρέσεις).

Επίσης, λόγω της αθρόας εισόδου οικονομικών μεταναστών, παρέχουμε από μακρόν, ευρείες και πλήρεις νομικές υπηρεσίες στον χώρο του Δικαίου των Αλλοδαπών, όπως αντιρρήσεις κατά της σύλληψης και κράτησης, αιτήσεις ακύρωσης και αναστολής κατά της απόφασης απέλασης και επιστροφής κλπ.

Για ειδικότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες, ερωτήσεις και διευκρινήσεις καθώς και για ειδικά υποδείγματα δικογράφων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

aristotelis

Χρη λέγειν τα καίρια

Εν δε δικαιοσύνη συλλήβδην πάς` αρετή εστίν.
(Η δικαιοσύνη περικλείει όλες τις αρετές).

Θέογνις (6ος αι. π.Χ.)

 

 

aristotelis

Ένα αστείο είναι κάτι πολύ σοβαρό

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο Θεό και ένα δικηγόρο;

Ο Θεός δεν λέει ότι είναι δικηγόρος.

 


 

aristotelis

Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου

Η παγκόσμια επιρροή της Ελληνικής γλώσσας


Επικοινωνία


Γραφείο Αθηνών: Ακαδημίας 33, Β' Όροφος
Τηλέφωνο: 6972422002

Γραφείο Καρδίτσας: Πλαστήρα 12
Τηλέφωνο: 24410 41255

Κινητό: 6972422002
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Copyright Βρόντος Ανδρέας © 2013